Η Ελένη Μενεγάκη έκανε color blocking - Μόνο για τολμηρές γυναίκες ο συνδυασμός

Τολμάς να το κάνεις;

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε color blocking - Μόνο για τολμηρές γυναίκες ο συνδυασμός

H Ελένη Μενεγάκη έκανε το απόλυτο color blocking που τολμάνε μόνο οι τολμηρές γυναίκες να κάνουν. Θα δοκίμαζες αυτό τον συνδυασμό; Δες το πως το πέτυχε και πάρε ιδέες για το πως μπορείς να το κάνεις και εσύ χωρίς να αποτύχεις.

Η παρουσιάστρια τολμά αρκετά συχνά να πειραματίζεται με το στυλ της και δεν φοβάται να κάνει δοκιμές. Η ίδια άλλωστε είναι πάντα εντυπωσιακή και ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας.

Πριν λίγο καιρό είχε δοκιμάσει το απόλυτο color blocking με φόρεμα κόκκινο φούξια και κόκκινες μπότες και το πέτυχε άψογα!

Αν θέλεις να πάρεις και εσυ καμία ιδέα δες την ανάρτηση της.

Να σας υπενθυμίσουμε πως σας αποκαλύψαμε μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ την τελευταία εξέλιξη που έχει συμβεί με την Ελένη Μενεγάκη και τον Alpha.

5.600 ευρώ γι αυτή την τσάντα η Ελένη Μενεγάκη - Ξέρουμε τιμή και για το παλτό της

Είναι μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Η Ελένη Μενεγάκη σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα και συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες εθεάθη κρατώντας στα χέρια της μια τσάντα 5.600 ευρώ. Επίσης, ψάξαμε και βρήκαμε και μάθαμε την τιμή για το παλτό της.

Πόσο λέτε πως έδωσε η παρουσιάστρια του ALPHA, Ελένη Μενεγάκη για δυο items στη ντουλάπα της; Ξέρουμε και τις επωνυμίες από τα καταστήματα για να τα προμηθευτείς κι εσύ, αν θες.

Ελένη Μενεγάκη λεφτά ρούχα

Ποια είναι η τιμή που αναγράφει το παλτό της Ελένης Μενεγάκη

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη σε μια καθημερινή της βόλτα για δουλειές και ψώνια στην Κηφισιά πριν από λίγες ημέρες. Ντυμένη casual και ζεστά γιατί οι ημέρες είναι πολύ κρύες, εντυπωσίασε με το παλτό της από American Vintage που κοστίζει 99 ευρώ.

Ελένη Μενεγάκη alphatv λεφτά

Δεν ενοχλήθηκε με την παρουσία του φωτογράφου μας - σεβόμενη πως είναι η δουλειά του - και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με χαμόγελο και καλοσύνη, όπως πάντα.

Αυτή είναι η τσάντα της Ελένης Μενεγάκη που κοστίζει 5.600 ευρώ

Η τσάντα που κρατάει η παρουσιάστρια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της αφού ουκ ολίγες φορές την έχει απαθανατίσει ο φακός μας να την κρατάει συνδυασμένη με διάφορα looks, άλλοτε πιο καθημερινά κι άλλοτε πιο καλά.

Ελένη Μενεγάκη περιοδικό you

Ανήκει στην εταιρεία Hermes κι έχει ως ενδεικτική τιμή 5.600 ευρώ.