Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα όλο νόημα για τον Άγιο Βαλεντίνο - Έβαλε το φόρεμα "φωτιά" και τους εντυπωσίασε

Εσείς ξέρετε πως γνώρισε τον αγαπημένο της;

Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα όλο νόημα για τον Άγιο Βαλεντίνο - Έβαλε το φόρεμα

Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει πως να εντυπωσιάζει και δεν το κρύβει! Η παρουσιάστρια έβαλε φόρεμα "φωτιά" και τους εντυπωσίασε όλους στο πλατό! Αυτό που έκλεψε την παράσταση ωστόσο ήταν η ατάκα όλο νόημα για τον Άγιο Βαλεντίνο της!

Η εμφάνισή της μάλιστα ήταν τόσο εντυπωσιακή, που ακόμα και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν άντεξε και σχολίασε το outfiit, λέγοντας, «Ελένη, ο Βαλεντίνος με πόδια και κόκκινο φόρεμα»!

Ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη δεν θα άφηνε έτσι το ζήτημα, μιας και η ίδια έστειλε τις δικιές της ευχές λέγοντας «Χρόνια πολλά. Είχα έξι κόκκινα φορέματα και φόρεσα αυτό! Αγαπώ αυτό το χρώμα! Χρόνια μας πολλά! Χρόνια σας πολλά! Όσοι είστε μόνοι σας, δεν πειράζει. Κάπου εκεί έξω είναι ο Βαλεντίνος σας. Ανοίξτε τα μάτια σας και θα έρθει. Μη φοβάστε να ζητάτε αυτό που θέλετε με τη σκέψη, πιάνει! Πιάνει πολύ!»

Και κάπως έτσι άφησε το υπονοούμενο πως γνωρίστηκε με τον δικό της αγαπημένο και πως κατάφεραν να είναι μαζί. Ωστόσο, εσείς είχατε δει την πρόσφατη έξοδό της, όπου έπεσαν πάνω της οι παπαράτσι και έγινε χαμός στον δρόμο;

Ελένη Μενεγάκη: Το κόκκινο maxi φόρεμα που μαγνήτισε τα βλέμματα!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές επιλογές.

Επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της και χρώματα που τονίζουν τα χαρακτηριστικά της.

Αγαπάει τις φωτεινές αποχρώσεις και για αυτό το λόγο λίγες είναι οι φορές που επιλέγει να φοράει μαύρα στην εκπομπή της.

Μια από τις εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη που αγαπήσαμε ήταν το maxi κόκκινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει με τον έναν ώμο. Στο φόρεμα πρόσθεσε μια χρυσή ζώνη η οποία αναδεικνυε την σιλουέτα της.

Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμά της, είναι από μπλε βελούδο! Είναι σε έκπτωση, από 78 ευρώ μόνο...

To φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη, είναι από μπλε βελούδο! Είναι σε έκπτωση, από 78 ευρώ μόνο... 62,40! Μάλιστα έχουν μείνει λίγα κομμάτια, οπότε σπεύσε!

Είναι άλλωστε απίστευτα ιδιαίτερο, από το κόψιμο μέχρι το χρώμα του. Το συγκεκριμένο φόρεμα πάει ασορτί με τα μάτια της Ελένης και ανέδειξε το κορμί της με τον καλύτερο τρόπο. Όμως, η γραμμή του είναι τέτοια που μπορεί να φορεθεί από πολλούς σωματότυπους.

Η ίδια, το είχε φορέσει πριν λίγες μέρες και εμείς το εντοπίσαμε σε έκπτωση! Είναι από τα All over και πλέον κοστίζει από 78 ευρώ μόνο... 62,40! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το υπέρτατο μπουφάν της για το οποίο επίσης σας έχουμε γράψει;