Έρωτας είναι η ολόσωμη φόρμα της Μελίνας Ασλανίδου - Στο χρώμα που κάνει θραύση

Είναι άκρως εντυπωσιακή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας είναι η ολόσωμη φόρμα της Μελίνας Ασλανίδου - Στο χρώμα που κάνει θραύση

Η Μελίνα Ασλανίδου πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Γνωρίζει τις της ταιριάζει και αναδεικνύει την σιλουέτα της. Αυτό μάλιστα έκανε, η ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει σε μια από τις εμφανίσεις της επί σκηνής.

Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή της. Στην προσωπική της ζωή έχει βρει τον έρωτα, ενώ στον επαγγελματικό τομέα, σημειώνει μεγάλη επιτυχία, έχοντας στο πλευρό της τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οι δυο τους ξεκίνησαν από το «Hotel Ερμού», όπου καθημερινά ο χώρος γέμιζε από θαμώνες, οι οποίοι διασκέδαζαν μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες με αγαπημένες επιτυχίες των δυο καλλιτεχνών. Πλέον, έχουν αλλάξει στέκι και τους απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο θέατρο Βεργίνα. Και εκεί η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σημειώνουν «τρελή» επιτυχία και καθημερινά κάνουν χαμό.

Έρωτας η ολόσωμη φόρμα της Μελίνας Ασλανίδου που κάνει χρώμα με το χρώμα της.

Σε μια από τις εμφανίσεις της επί σκηνής, η Μελίνα Ασλανίδου εντυπωσίασε το κοινό της. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μια ολόσωμη φόρμα, η οποία είχε άνοιγμα μπροστά στο μπούστο. Ήταν σε πράσινο στραφταλιζέ χρώμα και το συνδύασε με μποτάκια.

Ωστόσο, επί σκηνής έχει φορέσει και ένα πουκάμισο με σκίσιμο στους ώμους. Τόλμησε να το φορέσεις και εσύ.

Η Μελίνα Ασλανίδου με μποτάκια και ολόσωμη φόρμα - Copy the look επειγόντως

Η Μελίνα Ασλανίδου τόλμησε και εμφανίστηκε με μποτάκια και ολόσωμη φόρμα. Αν δεν ξέρεις τι να βάλεις σήμερα, copy the look επειγόντως και καθάρισες! Είναι άλλωστε, από τις top τάσεις της σεζόν και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Επειδή ο καιρός είναι αρκετά ψυχρός, συνδύασε την ολόσωμη φόρμα σου με ένα χοντρό πουλόβερ από πάνω και θα είσαι στιλάτη, ζεστή και fashionista. Η τραγουδίστρια άλλωστε σου έδειξε τον τρόπο, μιας και το look της ήταν απλώς άψογο.

Η Μελίνα Ασλανίδου επέλεξε ολόσωμη φόρμα σε μπεζ της άμμου, απλό στιλ στα μαλλιά και ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια με ψηλά τακούνια. Αν δεν έχεις φύγει ακόμα από το σπίτι σου, κάνε ένα copy the look και σίγουρα θα τραβήξεις τα βλέμματα στο γραφείο. Και αν δεις μέσα στη ντουλάπα σου, να έχει ξεμείνει ένα πράσινο φόρεμα από τις γιορτές μην σκας, σου είπαμε από χτες πώς να το βάλεις και αυτό!