Μαύρες και ψηλές οι μπότες που δεν βγάζει από τα πόδια της η Αθηνά Οικονομάκου

Τις φοράει με όλα και παντού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρες και ψηλές οι μπότες που δεν βγάζει από τα πόδια της η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αγαπάει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις. Όπως λατρεύει τα ρούχα, έτσι λατρεύει και τα παπούτσια. Όπως φαίνεται μάλιστα, έχει αδυναμία στις μαύρες μπότες και συγκεκριμένα, σε αυτές που έχει ήδη στην παπουτσοθήκη της. Είναι ψηλές και δεν τις βγάζει από τα πόδια της.

Αν κάνεις scroll στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δεις να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τις περισσότερες φορές επιλέγει ρούχα από την συλλογή «Project Soma» την οποία σχεδιάζει η ίδια σε συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη.

Ωστόσο στα looks της, παίζουν σημαντικό ρόλο και τα παπούτσια. Μάλιστα, όπως θα δείτε στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, δεν βγάζει από τα πόδια της ένα ζευγάρι μαύρες μπότες. Τις συνδυάζει άψογα με όλα τα σύνολο της.

Πρόκειται για τις μαύρες leather μπότες που φτάνουν στο ύψος του γόνατου. Είναι μυτερές στο μπροστινό μέρος, ενώ έχουν ασημί λεπτομέρειες στο πλάι.

Εκτός από τις μπότες, Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε την τάση της Άνοιξης στα νύχια της και δεν δίστασε να μας την δείξει.

H Αθήνα Οικονομάκου εκτός από τις μαύρες ψηλές μπότες δεν βγάζει από τα πόδια της και καφέ και την κοίταζαν όλοι

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε για ακόμη μια φορά την πιο σικάτη εμφάνιση μιας και έβαλε στα πόδια της, τις πιο στιλάτες καφέ μπότες που σίγουρα θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες! Όλοι κοίταζαν τα παπούτσια της!

Η πανέμορφη ηθοποιός ξέρει να εντυπωσιάζει κάθε φορά με το στιλ της και έτσι δεν μας απογοήτευσε με την πρόταση που έκανε για ένα πιο casual και καθημερινό στιλ.

Έτσι σε μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει ένα απλό τζιν με μπλε πουκάμισο και το συνδύασε με τις πιο στιλάτες καφέ μπότες.

Μείναμε να τις κοιτάμε και όχι άδικα...

Στο μεταξύ είδατε το υπέροχο παντελόνι που επέλεξε να φορέσει σε μπορντό απόχρωση;

Αθηνά Οικονομάκου παπούτσια