All time classic το παντελόνι της Φαίης Σκορδά - Το φόρεσε σε έξοδο με το σύντροφο της

Πρέπει να το βάλεις και εσύ στην ντουλάπα σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
All time classic το παντελόνι της Φαίης Σκορδά - Το φόρεσε σε έξοδο με το σύντροφο της

Η Φαίη Σκορδά επιλέγει να κάνεις εμφανίσεις που πάντα θα αποσπάσουν τα καλύτερα σχόλια και κάθε φορά το πετυχαίνει, αφού γνωρίζει πολύ καλά τι της ταιριάζει. Σε μια πρόσφατη έξοδο με το σύντροφο της, φόρεσε ένα παντελόνι που είναι all time classic.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, φημίζεται για το στιλ της και η τελευταία της εμφάνιση μας θύμισε το γιατί. Τα παντελόνια μπορεί να είναι ένα κλασσικό κομμάτι στην ντουλάπα κάθε γυναίκας ωστόσο, πρέπει να το φοράει και σωστά, όπως έκανε η Φαίη Σκορδά.

Ο φακός τη συνάντησε να αναχωρεί με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο από την περιοχή της Βουλιαγμένης, κάτι που μέχρι πριν από λίγους μήνες θα ήταν αδιανόητο αφού δεν έκαναν κοινές εμφανίσεις, καθώς ήταν πολύ προσεκτικοί στην κάθε τους κίνηση, ενώ όλες οι συναντήσεις τους γίνονταν σε σπίτια φίλων. Μπορεί ακόμα να μη μιλάει για τη νέα της σχέση, αλλά η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, τόσο την ώρα της καθημερινής εκπομπής της όσο και κάθε φορά που καλείται να κάνει δηλώσεις on camera.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα leather jacket - που σου βρήκαμε που μπορείς να το αγοράσεις - με λευκό τοπάκι και ένα μαύρο παντελόνι. Μάλιστα, την διαφορά στο σύνολο της έκανε και το παντελόνι της, αφού μπορεί να φορούσε total black, ωστόσο κατάφερε να το αναδείξει.

Μπορείς να το βρεις στα BSB με 69,90€

Φαίη Σκορδά σύντροφος

Να σημειώσουμε επίσης, πως σαν «βόμβα» έσκασε χθες η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά πως είναι θετική στον κορωνοϊό. Δείτε όσα είπε στο Instagram.

Με παντελόνι 59,90 ευρώ η Φαίη Σκορδά στην Ιταλία με τον σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο - Δεν ήταν μαύρο

Στα καλύτερα της βρίσκεται αυτή την περίοδο η λαμπερή Φαίη Σκορδά αφού όπου σταθεί κι όπου βρεθεί και την ρωτήσουν για τον αγαπημένο της, Νίκο Ηλιόπουλο, το χαμόγελο δεν κρύβεται! Πρόσφατα, μάλιστα, οι δυο τους πήγαν ερωτικό ταξιδάκι στην Ιταλία κι εμείς εντοπίσαμε -μεταξύ άλλων- ένα συγκλονιστικό και άκρως οικονομικό παντελόνι που φόρεσε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, αφού κοστίζει μόλις 59,90€.

Μόλις εχθές σας αποκαλύψαμε μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες την άφιξη και την αναχώρηση της Φαίης Σκορδά με το Νίκο Ηλιόπουλο στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος (Δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες). Η παρουσιάστρια, δε, σικάτη ακόμα και στο ταξίδι της φόρεσε στην άφιξή της ένα υπέροχο λευκό τζιν παντελόνι, με ένα nude παλτό. Τα συνδύασε με απλό στενό τζιν μπλε πουκάμισο και sneakers Filla.

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το τζιν αυτό παντελόνι ανήκει στην εταιρεία BSB και κοστίζει μόλις 59,90€