Στα Zara το μαύρο κορμάκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ακόμη να το αποκτήσεις; Γνωρίζουμε την τιμή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα Zara το μαύρο κορμάκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγαπάει τις πιο girly εμφανίσεις, τόσο εντός όσο και εκτός του πλατό του Happy Day. Μάλιστα, το κορμάκι που φόρεσε σε βόλτα με την οικογένεια της το λατρέψαμε. Μπορείς να το βρεις και εσύ στα Zara.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την παρουσιάστρια μαζί με τα τρία της παιδιά, Νάγια, Μαίρη και Γιάννη - Εφραίμ, αλλά και το σύζυγο της σε έξοδο της και «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Μπορεί να είναι μια συνεπής επαγγελματίας, αλλά και full time μαμά, ωστόσο πάντα φροντίζει και την εξωτερική εμφάνιση. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην βόλτα με την οικογένεια της επέλεξε ένα casual look.

Συνδύασε ένα κλασικό τζιν παντελόνι με ένα απίστευτο κορμάκι σε μαύρο χρώμα με έξω τους ώμους και τρουκς. Παρόμοιο μπορείς να βρεις στα Zara με 29,95€.

Σταματίνα Τσιμτσιλή ρούχα Zara

Από τα Zara η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχει φορέσει και αυτό το απίστευτο φόρεμα σακάκι.

Στη νέα συλλογή των Zara εκτός από το κορμάκι, το φλορέρ φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ερωτευτήκαμε τρελά μια πρόσφατη εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ανακαλύψαμε πως το φλοράρ φόρεμά της μπορεί να το βρει κάποιος στη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara, για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Είναι ένα φόρεμα μίνι και φλοράλ. Η παρουσιάστρια του ALPHA το επέλεξε για μια βόλτα για ψώνια με την οικογένειά της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο - δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr από εκείνη την ημέρα εδώ - και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα!

Zara φόρεμα Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το φόρεμα της Σταματίνας στα Zara

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95 EUR

ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ - 2459/146

Κοντό φόρεμα με κρουαζέ V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια βολάν. Λάστιχο στη μέση. Κρουαζέ κλείσιμο με εσωτερικό κουμπί και φοδραρισμένο κουμπί.

Zara νέα συλλογή

Μπορείτε να το βρείτε εδώ!

Ωστόσο, εκτός από τα φλοράλ στη μόδα είναι και τα φορέματα με τα φουσκωτά μανίκια και σας βρήκαμε 4 συγκλονιστικά κομμάτια, επίσης από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara! Δείτε τα όλα εδώ!