Ξέχασε τις μαύρες ζώνες - Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το χρώμα της σεζόν

Ποια είναι η τάση;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέχασε τις μαύρες ζώνες - Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το χρώμα της σεζόν

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το χρώμα της σεζόν στις ζώνες και εσύ πρέπει σίγουρα να ξεχάσεις τις μαύρες και κλασσικές που έχεις συνηθίσει και να δοκιμάσεις το κάτι άλλο.

Η ηθοποιός ταξίδεψε πρόσφατα την Δανία μαζί με την Βάσω Λασκαράκη και τους συζύγους τους. Η ίδια είναι πάντα μέσα στην μόδα ακόμα και όταν βρίσκεται σε περιοχές που έχουν πολύ κρύο, φροντίζει να κλέβει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της.

Αυτή την φορά διάλεξε ένα πολύ κομψό παντελόνι με ένα άσπρο πουλόβερ. Ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε η ζώνη της καθώς δεν ήταν μαύρη κλασσική αλλά μπεζ. Το look της ολοκλήρωσε και μια λευκή πολύ ωραία τσάντα.

Μάλιστα το ωραίο της look ολοκλήρωσαν και διακριτικά αξεσουάρ από την συλλογή της στο allover. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή της εμφάνιση:

Ποιες οι τάσεις στις ζώνες το 2020 εκτός από αυτή που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου

Ζώνες από αλυσίδα ή διακοσμημένες με αλυσίδα

Αν θέλετε να στολίσετε και να σμιλεύσετε τη μέση σας, η ζώνη είναι ίσως η ιδανικότερη επιλογή. Φέτος λοιπόν θα φορεθούν κατά κόρον οι ζώνες από αλυσίδα.

Σε περίπτωση όμως που μια εξ ολοκλήρου μεταλλική αλυσίδα σας φαίνεται υπερβολική ή απλά ψάχνετε για κάτι πιο casual, η εναλλακτική πρόταση των ειδικών είναι οι δερμάτινες ή υφασμάτινες κλασσικές ζώνες με κρεμαστή αλυσίδα. Το στυλ αυτό είναι εξίσου μοντέρνο, αλλά λιγότερο glamorous και αστραφτερό.

Ζώνη από σχοινί

Το σχοινί είναι ένα ακόμη από τα υλικά που χρησιμοποίησαν οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας, πέρα από τις εσπαντρίγιες και στα αξεσουάρ.

Αν λοιπόν αναζητάτε κάτι πιο απλό, αλλά το ίδιο εκθαμβωτικό για να τονίσετε τη μέση σας, μια ζώνη από σχοινί είναι ταιριαστή επιλογή. Μπορεί να δεθεί με αμέτρητους τρόπους και να οδηγήσει σε όμορφα σύνολα από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Ανάλογα πάντα με το υπόλοιπο ντύσιμο, αλλά και την περίσταση

Εκτός όμως από το πολύ κομψό σετ της, τις εντυπώσεις έκλεψε και το φούξια παντελόνι της, το οποίο μπορείτε να το βρείτε και σε έκπτωση.