H Έλενη Φουρέιρα τόλμησε να βάλει baggy jean και έκανε το must 90's στυλ

Έκανε την διαφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Έλενη Φουρέιρα τόλμησε να βάλει baggy jean και έκανε το must 90's στυλ

Η Ελένη Φουρέιρα τόλμησε να βάλει baggy jean και έχει κάνει το απόλυτο must 90's στυλ. Η τραγουδίστρια διαθέτει ένα κορμί λαμπάδα και ότι και αν φορέσει της πάει πολύ, ωστόσο ακόμα και αυτό το φαρδύ παντελόνι έδειξε ωραίο πάνω της.

Η τραγουδίστρια λατρεύει τα 90's και αυτό μπορεί να το δει κανείς εύκολα από το styl της. Η ίδια κάνει τολμηρές επιλογές και δεν διστάζει να φορέσει, ότι της αρέσει και με αρκετά τολμηρές επιλογές, αλλά και συνδυασμούς αρκετές φορές.

Πώς φόρεσε το baggy jean που λατρέψαμε και θύμισε 90's

Η Ελένη Φουρέιρα πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Αμερική, από το ταξίδι της μας έδειξε διάφορες στιγμές, αλλά και στυλιστικές της επιλογές. Η ίδια ακόμα και στην άλλη άκρη της γης, ξεχώρισε με το στυλ της και την εκρηκτική της παρουσία.

Σε μια από αυτές την είδαμε να κάνει μια τολμηρή επιλογή, καθώς φόρεσε ένα baggy jean που λίγες μόνο τολμούν. Η αλήθεια είναι πως διαθέτει μια "στεγνή" σιλουέτα, οπότε το συγκεκριμένο παντελόνι ταίριαξε άψογα πάνω της χωρίς να της προσθέτει περιττά κιλά. Πρόσφατα η ίδια μας έδειξε και μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία

Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε το baggy παντελόνι της να το φορέσει με έναν λευκό κορσέ που τόνιζε την μέση της και έκανε αντίθεση με το φαρδύ παντελόνι της. Από πάνω φόρεσε, μια oversized ζακέτα ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα καπέλο και sneakers.

Δείτε την εμφάνιση της:

Πως να φορέσεις και εσύ baggy jean:

  • Με ένα crop top και sneakers
  • Με ένα στενό μπλουζάκι ή ζιβάγκο και oversized ζακέτα
  • Με ένα κορσέ όπως η Φουρέιρα ή με ένα στενό top και πέδιλα για πιο βράδυ