H Βίκυ Καγιά σου δείχνει πως να "σπάσεις" το total black look

Θα το δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Βίκυ Καγιά σου δείχνει πως να

H Βίκυ Καγιά σου δείχνει πως να "σπάσεις" το total black look με τον πιο απλό και cool τρόπο. Αν είσαι από εκείνες που θέλουν να εντυπωσιάζουν μόνο με ένα χρώμα τότε άκουσε την ειδικό.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ξέρει σίγουρα πώς να ντύνεται και να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η ίδια άλλωστε τόσα χρόνια στις πασαρέλες έχει χτίσει το δικό της προσωπικό στυλ.

Η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που ντύνεται κομψά και όμορφα, χωρίς υπερβολές τόσο στην δουλειά της όσο και στην προσωπική της ζωή, κάτι που μας απέδειξε για ακόμα μια φορά.

Στο πιο πρόσφατο ποστ της, η ίδια θέλησε να φορέσει total black look που πολλές προτιμάμε να φοράμε καθημερινά. Συγκεκριμένα επέλεξε μαύρο κορμάκι με μαύρο παλτό.Το κόλπο για να κατακτήσεις και εσύ το total black look φυσικά και είναι το ζευγάρι γόβες της.

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα ζευγάρι ασημένιες γόβες και κέρδισε τις εντυπώσεις με την επιλογή της αυτή, καταφέρνοντας να "σπάσει" το total black look. Δείτε και τα πέδιλα με τα πλεκτά μεταλλικά λουράκια, που είναι τρέλα.

Φόρεσε τα μποτάκια σου την Άνοιξη όπως η Βίκυ Καγιά και "σπάσε" το total black look

Η Βίκυ Καγιά σε μια εμφάνιση στο Shopping Star μας έδειξε πως να βάλεις τα μποτάκια σου ακόμα και την Άνοιξη. Φόρεσε λοιπόν ένα μαύρο χρώμα και ένα διακριτικό καλσόν και τα έβαλε.

Η ίδια γνωρίζει από στυλ και κάθε της εμφάνιση κερδίζει σίγουρα τις εντυπώσεις εκεί έξω, αφού κάνει τολμηρούς συνδυασμούς τόσο στα παπούτσια, όσο και στα ρούχα που επιλέγει. Η ίδια άλλωστε είναι brand ambassandor της Migato και φροντίζει με τα παπούτσια της αυτή την σεζόν πραγματικά να εντυπωσιάζεις. Δες εδώ και τα snake print πέδιλα που έβαλε.

Βίκυ Καγιά

Πως λοιπόν μπορείς να τα φορέσεις και εσύ; Σε ένα ανοιχτό χρώμα και να εντυπωσιάσεις κι εσύ. Με ένα φόρεμα ή με ένα τζιν και ένα ανοιχτό top.

Το μυστικό είναι να διαλέξεις ένα ανοιχτόχρωμο μποτάκι γιατί τα σκούρα ανήκουν στον χειμώνα. Και να το συνδυάσεις έξυπνα με τα ρούχα σου. Ένα χρώμα σε μεταλιζέ, ένα λευκό, ή κόκκινο ταιριάζουν απόλυτα.