Με 57 ευρώ μόνο τα μαύρα πέδιλα που φοράει η Βίκυ Καγιά όλο το καλοκαίρι

Ξέρουμε που θα τα βρεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με 57 ευρώ μόνο τα μαύρα πέδιλα που φοράει η Βίκυ Καγιά όλο το καλοκαίρι

Η Βίκυ Καγιά έχει ήδη βρει τα πέδιλα που θα φοράει όλο το καλοκαίρι και εμείς ανακαλύψαμε πως μπορείς να τα κάνεις δικά σου μόνο με 57 ευρώ. Είναι μαύρα και πάνε με όλα.

Από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα δεν λείπουν ποτέ μαύρα πέδιλα. Είναι διαχρονικά και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ. Η Βίκυ Καγιά που φημίζεται για το στιλ και την φινέτσα της αποφάσισε φέτος να επενδύσει σε ένα σχέδιο με χοντρά λουριά και με αγκράφα στο πλάι που κάνει την διαφορά και τα κάνει λίγο πιο τσαχπίνικα. Κι εμείς εννοείται πως βρήκαμε από που μπορείς να τα παραγγείλεις κι εσύ online.

Αυτά είναι τα πέδιλα που φοράει η Βίκυ Καγιά όλο το καλοκαίρι

Βίκυ Καγιά πέδιλα καλοκαίρι

Ωστόσο, σε αυτή την φωτογραφία μπορείς να διακρίνεις και την σωματάρα που έχει κι εμείς έχουμε εδώ αναλυτικά τις ασκήσεις γυμναστικής που κάνει. Δείτε τις εδώ!

Στα Migato τα πέδιλα της Βίκυς Καγιά μόνο με 57 ευρώ

Migato 57 ευρώ τα πέδιλα της Βίκυς Καγιά

Στην νέα συλλογή των Migato η μαύρη γόβα με διαφάνεια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά

Μια εκπληκτική μαύρη γόβα που είχε διαφάνεια, είδαμε να φοράει σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Καγιά. Σαν λάτρης των υποδημάτων δεν γινόταν να μην την ψάξουμε και όπως είδαμε είναι της αγαπημένης αλυσίδας Migato και βρίσκεται στην νέα της συλλογή.

Μπορείς και εσύ να τα κάνεις δικά σου ακόμη και τώρα που όλα τα καταστήματα λόγω κορωνοϊού είναι κλειστά. Με λίγα μόνο κλικ στο διαδικτυακό τους κατάστημα, μπορούν να έρθουν έξω από την πόρτα σου. Επίσης, ένα θετικό είναι πως βρίσκονται σε απίστευτη τιμή.

Πρόκειται λοιπόν για την μαύρη μυτερή ψηλοτάκουνη γόβα με σουέντ υφή και λεπτομέρειες από διαφάνεια. Διαθέτει διακοσμητική αλυσίδα στον αστράγαλο και δερμάτινο πατάκι. Δένει με ρυθμιζόμενο λουράκι αστραγάλου και βγαίνει επίσης και σε nude χρώμα.

Βίκυ Καγιά Migato παπούτσια

  • Υλικό ΥΦΑΣΜΑ
  • Εσωτερική επένδυση ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ
  • Ύψος 11 εκ.
  • Ύψος 11 εκ

Η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στην φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, την είδαμε να έχει συνδυάσει τις μαύρες γόβες της με ένα δερμάτινο ψηλόμεσο σορτσάκι και θαλασσί μακρυμάνικη μπλούζα.