Με "καυτό" μαγιό 135 ευρώ στην θάλασσα η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όλα τα μάτια «έπεσαν» στο σώμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακόμη και μετά τον ερχομό των 3 παιδιών της, διατηρεί άψογες αναλογίες στο σώμα της και αυτό το αποδεικνύει το "καυτό" μαγιό που φόρεσε για να κάνει τις βουτιές της στην θάλασσα σε παραλία της Πάρου. Παρόμοιο μάλιστα, μπορείς να βρεις και εσύ με 135 €.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο νησί με την οικογένεια της και απολαμβάνει τις διακοπές της, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων με την εκπομπή, «Happy Day».

Μάλιστα, μπορεί να μην βρίσκεται η ίδια στην πόλη, ωστόσο «έκλεισαν» τελικά με την εκπομπή της δυο αγαπημένοι παίκτες του MasterChef και η ανακοίνωση έγινε με μια φωτογραφία τους στο Instagram.

Στις πρόσφατες φωτογραφίες που αποκλειστικά σας δείξαμε στο YOU, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας με την οικογένεια της. Ωστόσο, το κορμί της ήταν αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Η παρουσιάστρια, έχει αψεγάδιαστο σώμα και το "καυτό" μπικίνι της το αποδεικνύει. Μάλιστα, αν και εσύ θέλεις παρόμοιο μαγιό γνωρίζουμε που θα το βρεις. Συγκεκριμένα, στη Sophie Deloudi me 135€.

Σταματίνα Τσιμτσιλή με μαγιό

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με το πιο "καυτό" της μαγιό στην παραλία - Αρετουσάριστες φωτογραφίες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, διαθέτει άψογες αναλογίες και το αποδεικνύουν οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της με "καυτό" μαγιό από παραλία της Πάρου, που την «τσάκωσε» ο φακός μας.

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ

Πώς καταφέρνει να διατηρείται σε φόρμα και πώς μπορεί να έχει τόσο τέλειες αναλογίες; Μια πολύ sexy μαμά και μάλιστα τριών παιδιών, είναι λογικό να τραβάει τα βλέμματα των λουομένων, ιδιαίτερα όταν κάνει μια τόσο ξεχωριστή εμφάνιση. Χωρίς ρετούς, το YOU δημοσιεύει την πιο sexy εμφάνιση της παρουσιάστριας στην παραλία...

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σταματίνα Τσιμτσιλή με "καυτό" μαγιό

Σταματίνα Τσιμτσιλή μαγιό σώμα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που περνάει τις διακοπές της στην Πάρο με την οικογένειά της, θα γιορτάσει την ημέρα της Παναγίας με τα τέσσερα πολύτιμα κορίτσια της οικογένειάς της, τις κόρες της Νάγια και Μαίρη, αλλά και με τη μαμά της και την πεθερά της. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην παραλία της Santa Maria την περασμένη Παρασκευή και πραγματικά εντυπωσίασε τους πάντες φορώντας το brazilian μπικίνι της που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά

Η Σταματίνα μπορεί να έχει αποκτήσει τρία παιδιά, παρόλα αυτά δεν έχει αφήσει ούτε στιγμή τη γυμναστική και τη διατροφή από τη ζωή της, με αποτέλεσμα να καταφέρνει αμέσως μετά τις γέννες να επιστρέφει στα προηγούμενα κιλά της χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Απόλυτα πειθαρχημένη και παρά τις επαγγελματικές αλλά και τις προσωπικές της υποχρεώσεις, δεν παρεκκλίνει ποτέ από το πρόγραμμά της. Τον χειμώνα κάνει τζόκινγκ αλλά και pilates, ενώ το καλοκαίρι λατρεύει τη θάλασσα και δεν αφήνει ούτε μια μέρα ανεκμετάλλευτη που να μην αφιερώσει αρκετό χρόνο στο κολύμπι αλλά και στο sup, ένα αρκετά δύσκολο είδος εκγύμνασης που αγάπησε από την πρώτη στιγμή.

Δείτε την πιο γλυκιά ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με το γιο της από την παραλία.