Με ροζ ολόσωμη φόρμα από την Αθηνά Οικονομάκου η Ράνια Θρασκιά - Κοστίζει 250 ευρώ

Μοναδικό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ροζ ολόσωμη φόρμα από την Αθηνά Οικονομάκου η Ράνια Θρασκιά - Κοστίζει 250 ευρώ

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ράνια Θρασκιά αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει φορώντας μία υπέροχη ροζ ολόσωμη φόρμα από τη συλλογή της Αθηνάς Οικονομάκου, η οποία μάλιστα κοστίζει 250 ευρώ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποια celebrity επιλέγει να φορέσει ένα από τα ρούχα της αγαπημένης ηθοποιού. Η συλλογή Project Soma άλλωστε έχει τα πιο μοναδικά prints και σχέδια που καταφέρνουν να κολακέψουν την κάθε γυναίκα.

Αυτή είναι η ροζ ολόσωμη φόρμα της Αθηνάς Οικονομάκου που φόρεσε η Ράνια Θρασκιά και κοστίζει 250 ευρώ

Το Project SOMA Rosedust overall κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας, τυπωμένο τζιν ύφασμα. Εντυπωσιακά φαρδιά μανίκια και ραφές με χρωματική αντίθεση συνδυάζονται και δημιουργούν ένα άνετο, ρομαντικό outfit. Δείτε εδώ και μία υπέροχη φούστα που έβαλε η Αθηνά Οικονομάκου.

Ράνια Θρασκιά ολόσωμη φόρμα Οικονομάκου

Μπορείς αν θέλεις να κάνεις κι εσύ δική σου αυτή την ολόσωμη φόρμα, εδώ! Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί πρόκειται για ένα limited edition κομμάτι που σε λίγο καιρό θα εξαντληθεί.

Αθηνά Οικονομάκου: Φοράει στο σπίτι της ένα ταπεινό loungewear των 110 ευρώ

Η Αθηνά Οικονομάκου ξέρει πολύ καλά πως να "ρίχνει" το διαδίκτυο και ειδικότερα το instagram με τις φωτογραφίες της. Καθημερινά μας επιβεβαιώνει πόσο καλά ξέρει να ποζάρει, τραβόντας όλα τα βλέμματα. Από την στιγμή, μάλιστα, που ανακοίνωσαν με την Μαίρη Συνατσάκη την καινούργια τους συλλογή με ρούχα, το λεγόμενο project soma, σπανίως θα επιλέξει να φωτογραφεί με άλλα ρούχα, πέραν της σειράς της.

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε, η πανέμορφη ηθοποιός ποζάρει με ένα καταπληκτικό floral loungewear το οποίο κοστίζει 110 ευρώ! Αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι μιας και ενδύκνειται για σικ εμφανίσεις.. στο σπίτι! Δείτε το εντυπωσιακό βεστιάριο της!

Η Project SOMA Happy valley overall κατασκευάστηκε από πολύ απαλό τυπωμένο ύφασμα με φαρδιά γραμμή για απόλυτη άνεση με μπροστινή πατιλέτα και ντυμένα κουμπιά. Βρες την εδώ!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου: