Με φόρεμα 269 ευρώ στα στούντιο του MEGA η Ελένη Μενεγάκη - Την κοιτούσαν όλοι

Τράβηξε τις καλύτερες εντυπώσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με φόρεμα 269 ευρώ στα στούντιο του MEGA η Ελένη Μενεγάκη - Την κοιτούσαν όλοι

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει πως έχει ωραίο γούστο στη μόδα και επιλέγει ρούχα που αναδεικνύουν την σιλουέτα της, αλλά και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της. Πρόσφατα λοιπόν, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα που προκάλεσε πανζουρλισμό.

Η παρουσιάστρια επέλεξε στην εκπομπή της ένα μίνι λεοπάρ slik φόρεμα, το οποίο συνδύασε με over the knee μαύρες μπότες, κάνοντας το σύνολο της ακόμη πιο εντυπωσιακό και αισθησιακό.

Το εν λόγω φόρεμα μπορείς να βρεις στην Zinni boutique και κοστίζει 269 ευρώ (βρε το εδώ)! Μπορείς άνετα να το φορέσεις σε κάποια επίσημη εμφάνιση σου, ακόμη και σε μια βραδινή βόλτα.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη έτυχε μια φορά να φοράει το ίδιο ρούχο και με την Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτό είναι το φόρεμα των 269 ευρώ που φόρεσε η Μενεγάκη

Είναι Zara, κοστίζει 20 ευρώ και το φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη - Ξεπουλάει ήδη σαν τρελό

Είναι fashion icon και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Πριν λίγες ημέρες, δε, έκανε την καλύτερη φορώντας πασουμάκια που έχει βάλει μέχρι και η Κιμ Καρντάσιαν (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ). Η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα δικό της μοναδικό στιλ και καταλαβαίνουμε όλοι πως ότι φοράει ξεπουλάει σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Στην τελευταία εμφάνισή της την προηγούμενη εβδομάδα στον αέρα του Mega πρωταγωνιστούσε ένα συγκλονιστικό animal print πουκάμισο, το οποίο το βρήκαμε στα καταστήματα Zara σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή! Μπορείς να το κάνεις κι εσύ δικό σου αν θες καθώς παρακάτω σου έχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεσαι για να το βρεις στο κοντινότερο κατάστημα της περιοχής σου!

  • ΕΜΠΡΙΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΑΤΙΝΕ
  • ΡΙΧΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕ ΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ.
  • 19,95 EUR
  • Χρώμα Λευκό / Μαύρο | 2535/308

Ελένη Μενεγάκη Zara