Με φόρεμα αξίας άνω των 1.000 ευρώ και τσάντα Jimmy Choo, η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βάφτιση

Το συνδύασε με πλατφόρμες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή: Instagram - @konstantinaspyropoulou
Πηγή: Instagram - @konstantinaspyropoulou

Σε βάφτιση παρευρέθηκε η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Κυριακή 04/09/2022 και μας το έδειξε μέσω φωτογραφιών που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η εμφάνιση της ήταν για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή. Πάμε να δούμε τι επέλεξε.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Τι φόρεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βάφτιση;

Με εμπριμέ φόρεμα με βάση το εκρού, το οποίο έχει σχέδια, σε pastel χρωματικούς τόνους του ροζ και του πράσινου, εμφανίστηκε στην εκκλησία. Το εν λόγω φόρεμα είναι από την εταιρία Zimmermann και η τιμή του ανέρχεται πάνω από 1.000 €. Είναι από την περσινή φθινοπωρινή κολλεξιόν και της πηγαίνει απίστευτα.

To συνδύασε με μικρή τσάντα clutch από τον διάσημο οίκο Jimmy Choo, σε ροζ/χρυσό χρώμα. Τέλος, ολοκλήρωσε το look της με τις πλατφόρμες-εσπαντρίγιες, τις οποίες έχουν βάλει πάρα πολλές celebrities, όπως η Αθηνά Οικονομάκου στο κέντρο της Αθήνας (δες την εδώ, μαζί με άλλες 4 επιλογές που σου προτείνω), η Δούκισσα Nομικού σε τιρκουάζ (δες την εδώ), η Μαίρη Συνατσάκη σε λαδί (δες την εδώ) και η Σάσα Σταμάτη σε κίτρινο (δες τες εδώ).

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Πηγή: Instagram - @konstantinaspyropoulou

Δες επίσης τι φόρεσε και η Νάνσυ Αντωνίου, στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε βάφτιση, αλλά και η Κωνσταντίνα Καραλέξη, στο πλευρό του Γιώργου Λιανού, στη βάφτιση της κόρης τους.