Καλοντυμένες και κακοντυμένες στο Beluga στην Τρούμπα

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Πηγή: NDP
Πηγή: NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, βρέθηκε στο μαγαζί Beluga στην Τρούμπα, το βράδυ της Τρίτης 27/09/2022. Εκεί κάθε μέρα γίνεται κάποιο event, τις Τρίτες όμως είναι celebrity night και παρευρίσκονται πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Κάποιοι ήταν καλοντυμένοι, άλλοι όχι και τόσο, Πάμε να δούμε τις εμφανίσεις τους.

Τι φόρεσαν οι celebrities στο Beluga

Θα ξεκινήσουμε με την Τέτα Καμπουρέλη, η οποία είναι πολύ κομψή στις εμφανίσεις της και τις περισσότερες φορές επιλέγει maxi φόρεμα. Έτσι και αυτή τη φορά εμφανίστηκε με ένα εμπριμέ, στις αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ και του τιρκουάζ. Της πηγαίνει πολύ και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες εδώ ακόμη ένα υπέρκομψο φόρεμα, που φόρεσε σε συναυλία.

 Τέτα Καμπουρέλη

Συνεχίζουμε με την Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, η οποία ποζάρει με τον Σπύρο Μπιμπίλα με ένα λεοπάρ, mini φόρεμα. Δε μου άρεσε καθόλου αυτή η εμφάνιση.

Σπύρος Μπιμπίλας-Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, παρευρέθηκε στο μαγαζί με τον σύντροφο της, Σπύρο Μαρτίκα. Εμφανίστηκε με ένα mini, μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ. Το συνδύασε με μαύρα mules. Θα μπορούσε να κάνει περισσότερο styling, όμως δεν είναι άσχημη η εικόνα της.

 Τέτα Καμπουρέλη

Και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με μαύρο φόρεμα! Αυτή τη φορά όμως πρόκειται για ένα midi, συνδυασμένο με γόβες. Θα προτιμούσα να φορέσει πέδιλα σε κάποιο έντονο χρώμα, όπως το μωβ.

 Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Πηγή Δεβερτζή ποζάρει με τον Νεκτάριο Σκαμνάκη, φορώντας ένα απλό, μαύρο crop top και μία εμπριμέ, πουά, με λουλούδια, maxi φούστα. Δε μου άρεσε...δεν έχει κάτι ενδιαφέρον η εικόνα της.

Πηγή Δεβετζή-Νεκτάριος Σκαμνάκης

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, εμφανίστηκε με ένα πολύ ωραίο, maxi, κόκκινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με τα συγκλονιστικά πέδιλα από τον οίκο YSL (Saint Laurent), σε μαύρο χρώμα.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι