Η Kate Middleton συνδυάζει Zara & Chanel σε ένα upper look

Είναι η "βασίλισσα" της high & low fashion

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Ανήκει σε μια βασιλική οικογένεια οπότε δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο από μια πριγκίπισσα, από το να φορά πανάκριβα κομμάτια και να βάζει στην ντουλάπα της μόνο ρούχα και αξεσουάρ από πολυτελείς Οίκους. Ωστόσο η Kate Middleton αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα mix'n'match επιλογών, συνδυάζοντας οικονομικά κομμάτια low fashion με ρούχα διάσημων brands, όπως έκανε πρόσφατα, επιλέγοντας να φορέσει Zara και Chanel, δημιουργώντας ένα υπέρκομψο σύνολο.

High street brands & Haute couture

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι από τις πλέον κομψές γυναίκες ανά τον κόσμο, με τα σύνολά της να είναι στοχευμένα για κάθε περίσταση αλλά και άρτια συνδυασμένα μεταξύ τους, κάνοντας την Kate Middleton μια σύγχρονη fashionista, που παρακολουθεί το ίδιο καλά το street style όσο και τις πασαρέλες διάσημων Οίκων. Έτσι συνέβη και με την πρόσφατη εμφάνιση της, με το outfit να τραβά τα βλέμματα.

Πριν από μερικές μέρες, έδωσε το "παρών" στον αγώνα της Αγγλίας με τα Φίτζι στους προημιτελικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι φορώντας ένα tweed σταυρωτό blazer (δες τα σακάκια που επιλέγουν φέτος οι influencers) από τα Zara, που κοστίζει €55,95, με ένα ίσιο μαύρο παντελόνι Roland Mouret.

Το σακάκι θα το βρεις εδώ

σακάκι zara

To παντελόνι θα το βρεις εδώ

pants black

Tην τσάντα θα την βρεις εδώ

τσάντα chanel

Mάλιστα, το εν λόγω στυλ είναι αγαπημένο της, αφού τα σακάκια και τα παντελόνια τα προτιμά συχνά στις εμφανίσεις της. Στα χέρια της κράτησε μια mini Chanel τσάντα και ολοκλήρωσε το look της με ένα ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι Cartier. Tο ίδιο σακάκι, μάλιστα, φόρεσε τον περασμένο Φεβρουάριο όταν επισκέφτηκε το Landau Forte College στο Derby.

Οι εμφανίσεις των επώνυμων κυριών στο Panik Concert 2023 - Τα up & down στα looks

Πέρα, λοιπόν, από τους επώνυμους fasion designers και τα πολυτελή brands, την αγαπημένη της σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής Jenny Packham, η Kate δεν μπορεί να απαρνηθεί την αγάπη της για το Zara, που αναδεικνύει όες τις τάσεις και της δίνει έτσι τη δυνατότητα να κάνει μοδάτους συνδυασμούς με ακριβά και πιο οικονομικά κομμάτια.