Marc Jacobs: Έχει πάθει εμμονή με τα πιο κοριτσίστικα παπούτσια

Τα συνδυάζει με όλα του τα outfits και θα γίνουν και δικά σου αγαπημένα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είναι ένας από τους κορυφαίους σχεδιαστές παγκοσμίως και οι προτάσεις του γίνονται εύκολα... ευαγγέλιο στον χώρο της μόδας! Ο Marc Jacobs δημιουργεί μόδα και στυλ, επιλέγοντας να ντύνει τις γυναίκες με τον πιο κομψό και μοδάτο τρόπο.

Ο ίδιος λατρεύει τα γυναικεία κομμάτια, που υιοθετεί και στην δική του καθημερινότητα, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να φοράει σακάκια, ψηλοτάκουνα και θηλυκά κοσμήματα. Ένα scroll στο Instagram του, λοιπόν, μας δείχνει αυτή τη φορά τα αγαπημένα του παπούτσια για φέτος, που δεν τα αποχωρίζεται, ενώ ήδη έχουν γίνει τάση ανάμεσα στις fashionistas, που δημιουργούν μαζί τους casual all-day looks.

10 κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το κομψό σου στυλ όταν πέφτει η θερμοκρασία

Τα κοριτσίστικα παπούτσια του Marc Jacobs

Οι πολυαγαπημένες ρετρό μπαλαρίνες επανακάμπτουν φέτος στο street style, αφού ο διάσημος μόδιστρος δεν τις... βγάζει από τα πόδια του, προτιμώντας τες σε μαύρο αλλά και γαλάζιο χρώμα. Η αλήθεια είναι πως αποτελούν ένα από τα πιο άνετα παπούτσια για την καθημερινότητά μας, προσθέτοντας παράλληλα και έξτρα στυλ στα outfits μας.

Εκείνος τις φοράει με μαύρα σύνολα και τις αποθεώνει, προκαλώντας τα πιο θετικά σχόλια για την επιλογή του. Άλλωστε, δεν είναι και συχνό φαινόμενο να βλέπεις έναν υπέρκομψο κύριο να φοράει κοριτσίστικα παπούτσια και μάλιστα να τα κάνει τάση!

H Victoria Beckham μόλις φόρεσε το Νο1 αξεσουάρ του χειμώνα

Δοκίμασε κι εσύ τις μπαλαρίνες σε casual looks

Είναι το ιδανικό παπούτσι για να συνδυάσεις τα jean σου κομμάτια (τσέκαρε εδώ τα βασικά της σεζόν), ενώ μπορείς να τις απογειώσεις στα office looks σου (δες ποια κοσμήματα επίσης θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις), με φούστες ή κοστούμια.

Προτίμησε μαύρο χρώμα, που πηγαίνει με όλα ή δοκίμασε να φορέσεις ένα ζευγάρι τζιν ή μεταλλιζέ για να κάνεις τη διαφορά. Οι fashion influencers τις φοράνε και στην κλασική διχρωμία, μαύρο-μπεζ, δημιουργώντας διάφορα σύνολα όπως βλέπεις στη συνέχεια. Πάρε ιδέες, λοιπόν.