Σαββατοκύριακο εκδρομή; 5 παρουσιάστριες της καρδιάς μας φτιάχνουν βαλίτσα

Αντίγραψε τα looks τους για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Χειμωνιάζει σιγά-σιγά και ετοιμάζεσαι οσονούπω να κάνεις τις πρώτες σου αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα, οπότε θέλεις να ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου, για να είσαι στυλάτη και κομψή στο ταξίδι σου. Πέντε αγαπημένες παρουσιάστριες πρώτης γραμμής φοράνε τα πιο in fashion κομμάτια της σεζόν και... παίρνουν τα βουνά, για ξεκούραση και χαλάρωση. Εσύ, όπου κι αν βρεθείς, γιατί ο καιρός επιτρέπει ακόμα να πας και σε νησί (γιατί όχι;) ρίξε μια ματιά στις προτάσεις τους και δες πού θα βρεις αυτά που χρειάζεσαι.

Αντίγραψε τα εκδρομικά looks 5 παρουσιαστριών

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το καλοκαίρι την βρίσκει στην Πάρο και μόλις χειμωνιάσει, μαζί με την οικογένειά της, εκδράμουν σε κοντινούς προορισμούς. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξέρει από μόδα και στυλ, οπότε οι εκδρομικές της εμφανίσεις έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το τζιν δεν λείπει από τις επιλογές της που συνδυάζει με biker δερμάτινο jacket και άνετα sneakers. Μια καλή τσάντα αναβαθμίζει αυτόματα το στυλάτο look της.

Copy the look

denim

Τζιν παντελόνι σε στενή γραμμή, Marks & Spencer

shirt

Denim πουκάμισο, Marks & Spencer

biker

Biker jacket, Only

sneakers

Sneakers, Adidas

tsanta

Τσάντα, Fullah Sugah

Κατερίνα Καινούργιου

Με casual διάθεση στις επιλογές της, η "Super Κατερίνα" επιλέξει βολικά και trendy κομμάτια, που την αποθεώνουν στυλιστικά στο street style. Ποντάρει, μάλιστα στη μεγάλη τάση της σεζον, ένα άνετο cargo παντελόνι, με το μπουφάν και τα μποτάκια να ολοκληρώνουν ιδανικά το look της για ένα ΣΚ στο βουνό.

Copy the look

cargo

Cargo παντελόνι, Levi's

sweater

Ζιβάγκο, Hugo

jacket

Μπουφάν, Freaky Nation

boots

Μποτάκια, Keep Fred

Ελένη Μενεγάκη

Η Άνδρος είναι μέσα στην καρδιά της χειμώνα-καλοκαίρι και όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει η παρουσιάστρια της καρδιάς μας θα πηγαίνει εκεί τα Σαββατοκύριακα. Φανατική της απλότητας στις εμφανίσεις της, προτιμά τζιν παντελόνια (δες 5 κομμάτια από το Zara με €15,99) και T-shirts, που συνδυάζει με χαμηλά μποτάκια. Θέλεις τίποτα καλύτερο;

Copy the look

παντελόνι

Τζιν παντελόνι, Lacoste

μπλουζάκι

T-shirt, H&M

μποτάκια

Mποτάκια, Jenny Fairy

τσαντα

Τσάντα, Migato

Ελένη Χατζίδου

Στυλάτη και στις αποδράσεις της η Ελένη Χατζίδου, επιλέγει κομμάτια σε nude τόνους, ποντάροντας σε ένα minimal σύνολο, που τη βολεύει στις βόλτες της στα ορεινά χωριά. Το layering είναι αγαπημένο της, οπότε το τιμά και με το παραπάνω.

Copy the look

jacket beige

Μπουφάν, Only

ζακετα

Ζακέτα, Vicolo

pants

Παντελόνι, Celestino

sneakers

Αθλητικά, Envie Shoes

bag mini

Τσάντα, Patrizia Pepe

Σίσυ Χρηστίδου

Στα χουχουλιάρικα πουλόβερ (δες τα 10 καλύτερα της σεζόν) ποντάρει η παρουσιάστρια, που τα συνδυάζει με loose παντελόνες και αναβαθμίζει το look της με πολλά χρυσαφί κοσμήματα στον λαιμό. Ιδανική επιλογή για να βρεθείς σε μια ξύλινη καμπίνα στο βουνό, απολαμβάνοντας ένα ζεστό ρόφημα... με θέα.

Copy the look

πουλόβερ

Πουλόβερ, River Island

παντελόνα

Παντελόνα, Lalu

κοσμήματα

Κοσμήματα, Trendhim