5 must-have φθινοπωρινά looks που προτιμά η Ελένη Μενεγάκη

Κάθε επιλογή της αποτελεί μία βασική τάση της σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
ndp photo agency
ndp photo agency

Όπου κι αν τη συναντήσεις η εικόνα της δεν περνά απαρατήρητη. Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει ένα κουκλίστικο πρόσωπο, που ο φακός λατρεύει, και μια καλλίγραμμη σιλουέτα, που τραβά (δικαίως) τα βλέμματα. Τι κι αν έκλεισε τα 54, ο χρόνος μοιάζει να... άγνωστη λέξη για εκείνη, που συνεχίζει να είναι φρέσκια και λαμπερή τόσο εντός όσο και εκτός πλατό, αναδεικνύοντας τα δυνατά σημεία σε πρόσωπο και σώμα.

Σε αυτό φυσικά τη βοηθά και η καλαισθησία της αλλά και η αγάπη της για τη μόδα, επιλέγοντας elegant chic σύνολα, που της ταιριάζουν γάντι! Έτσι λοιπόν και για το φθινόπωρο 5 είναι τα must-have σύνολα, στα οποία ποντάρει για να αναδείξει τη θηλυκότητα αλλά και την έμφυτη κομψότητά της, υιοθετώντας μάλιστα στο καθένα από αυτά μία βασική τάση της σεζόν, που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

5 looks που προτιμά η Ελένη

Trend #one shoulder top

Τοp niriidesaccessories.com

Φούστα Zara

Είναι από τα πιο θηλυκά κομμάτια που μπορείς να βάλεις στην ντουλάπα σου και μάλιστα πολυμορφικό, αφού μπορείς να το συνδυάσες με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Φόρεσέ το με μια μάξι φούστα σε μπεζ τόνο και κάνε τη διαφορά. Να θυμάσαι ότι ένα αντίστοιχο body θα σε βολέψει πολύ όλο τον χρόνο.

Trend #κοστούμι

Kοστούμι we.coss

Το ανδρόγυνο στυλ είναι σούπερ τάση του φθινοπώρου - και θα συνεχίσει να είναι όλο τον χειμώνα. Είναι από τα βασικά office looks, αφού σου χαρίζει μια chic και ταυτόχρονα μοδάτη εμφάνιση στη δουλειά. Το μπεζ χρώμα κάνει την εμφάνιση να φαίνεται... ακριβότερη, αφού ως χρώμα συγκαταλέγεται σε αυτά που δίνουν ένα... boost και στο πιο απλό look. Προτίμησε άν φαρδύ κομμάτι και φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα για να δημιουργήσεις ψηλόλιγνη σιλουέτα.

Τσέκαρε τα bold κοστούμια, που θα απογειώσουν τις all-day εμφανίσεις σου

Trend #maxi dress

Φόρεμα marksandspencer.gr

Το φόρεμα της εποχής, αφού μαζί του μπορείς να δημιουργήσεις πολλά διαφορετικά στυλ ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα του προσθέσεις. Το μαύρο είναι ο καλύτερος καμβάς για να αναδείξεις τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου μέσα από πολλούς συνδυασμούς. Ακολούθησε την έμπνευση της Ελένης, επιλέγοντας μια φαρδιά ζώνη, που θα τονίσει όχι μόνο τη μέση σου αλλά και τον retro-boho χαρακτήρα του outfit.

Μια Γαλλίδα μπαίνει στα Zara: 10 must-have items που αγοράζει

Trend #red jumpsuit

Ολόσωμη φόρμα accessfashion.gr

Φέτος οι δρόμοι της πόλης αλλά και οι πασαρέλες γέμισαν με κόκκινα ρούχα και αξεσουάρ, ανεβάζοντας το χρώμα του πάθους στην κορυφή των τάσεων. Η Ελένη προτιμά μια ολόσωμη φόρμα, που τονίζει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και της χαρίζει έξτρα δόσεις στυλ. Εσύ θα κάνεις δήλωση μόδας με ένα παρόμοιο κομμάτι, αφού θα σε βοηθήσει να... ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Trend #πλισέ

Πλισέ φόρεμα marksandspencer.gr

Το πλισέ σε μίνι και μάξι κομμάτια θα τονίσει το balletcore style σου, ενώ ταυτόχρονα θα απογειώσει την κομψότητά σου. Η Ελένη επιλέξει ένα φόρεμα tie-dye, που της χαρίζει elegant αέρα, ενώ δένοντας μια ζώνη στη μέση της δημιουργεί το εφέ της λεπτής σιλουέτας. Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνα πέδιλα και κάνε fashion statement.