Τα bold κοστούμια είναι η τάση που θέλεις το φθινόπωρο!

Δες πού θα βρεις τα καλύτερα για τις εμφανίσεις σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

To youweekly σού προτείνει τη μεγάλη τάση της σεζόν για το street style: Τα ανδρόγυνου τύπου bold κοστούμια γίνονται την φθινοπωρινή σεζόν τα αγαπημένα μας σε all-day εμφανίσεις. Ο λόγος; Mαζί τους θα δημιουργήσεις σούπερ κομψά και πλήρως ενημερωμένα looks.

Πού θα βρεις το πιο trendy γκρι & ροζ κοστούμι & πώς θα τα συνδυάσεις

Η Εύα Φούσκα βρέθηκε στην μπουτίκ olgakaraververis.com και διάλεξε ένα γκρι και ένα ροζ κοστούμι, επιλέγοντας κομμάτια με ιδιαίτερο στυλ και άριστη ποιότητα, που ανέδειξε στο street style. Τα πιο hot χρώματα, που θα φωτίσουν τις μουντές φθινοπωρινές μέρες, θα γίνουν τα αγαπημένα σου και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα με το στυλ σου.

Δες στο post του youweekly στο Instagram πώς θα τα φορέσεις τα δύο κοστούμια, που σίγουρα θα τα επιλέξεις για τις επόμενες εξόδους σου, για να απογειώσεις χωρίς δυσκολία τα looks σου.

Το ροζ κοστούμι

pink suit

photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Φωτεινό χρώμα, χρειάζεται να "παίξεις" με ουδέτερες αποχρώσεις στα αξεσουάρ, οπότε η Εύα συνδύασε το ροζ κοστούμι, που έτσι ή αλλιώς κάνει από μόνο του δήλωση μόδας, με μαύρο bralette από το Zara, που δεν πρέπει να λείπει φέτος από καμία γκαρνταρόμπα, ολοκληρώνοντας το look της με ψηλοτάκουνες γόβες envieshoes και chain bag Hugo από τα notosofficial. Style tip: Το μεγάλο μαύρο καπέλο, που θα χαρίσει έξτρα πόντους στυλ στην εμφάνισή σου.

μαύρο καπέλο

Θα το βρεις εδώ

τσάντα Hugo

Την τσάντα θα την βρεις εδώ

Το γκρι κοστούμι

grey suit

photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Για το γκρι κοστούμι η Εύα προτίμησε φούξια top Zara, κάνοντας το πιο μοδάτο κοντράστ, ενώ τα αξεσουάρ της βάζουν από τη μία μια θηλυκή και κοριτσίστικη πινελιά στο outfit, επιλέγοντας φούξια γόβες envieshoes, διατηρώντας από την άλλη τοο formal χαρακτήρα του με office τσάντα mcm. Style tip: Το bold χρώμα στο top και στα παπούτσια θα φωτίσει το σύνολό σου!

ροζ γόβες

Ανακάλυψε τα παπούτσια εδώ

Εσύ δεν έχεις παρά να ποντάρεις στα δύο αυτά μοδάτα κοστούμια, που θα ανακαλύψεις στην μπουτίκ olgakaraververis.com, και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Μάλιστα, εδώ θα βρεις πολλά μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ για να συμπληρώσεις την πιο στυλάτη γκαρνταρόμπα της σεζόν.

Τα πιο μοδάτα χρώματα της εποχής

Ξέρεις καλά πως πέρα από τις τάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ, σχέδια και μοτίβα, τα χρώματα που θα επιλέξεις για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα σου κάθε σεζόν παίζουν σημαντικό ρόλο και ορίζονται και αυτά από τα trends της εποχής. Έτσι, λοιπόν, το ροζ και το γκρι "παίζουν" πολύ φέτος στο street style, αφού επώνυμες εντός και εκτός συνόρων τα έχουν φορέσει ήδη, αλλά και στις πασαρέλες επώνυμων Οίκων, που τα "τοποθετούν" σε διάφορα κομμάτια, για να δημιουργήσεις ευφάνταστα looks, που θα αναδείξουν το στυλ και την κομψότητά σου στις all-day εμφανίσεις σου.

5 κλασικά παλτό που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα

Φόρεσε το ροζ και γκρι κοστούμι ανάλογα με την περίσταση

Το ροζ χρώμα είναι συνώνυμο της θηλυκότητας, αναδεικνύοντας παράλληλα το girly style, αφού οι barbiecore εμφανίσεις αποτελούν το μεγάλο trend της σεζόν (δες εδώ πώς θα δημιουργήσεις το πιο hot σύνολο της εποχής), Το γκρι από την άλλη θα τονίσει τον δυναμισμό και την κομψότητά σου, χωρίς φυσικά να είναι καθόλου βαρετό. Οπότε δεν έχεις παρά να δεις πού μπορείς να φορέσεις κάθε κοστούμι, ανάλογα με την περίσταση, βάζοντας και τη δική σου προσωπική πινελιά.

Το τέλειο office look

Το γκρι κοστούμι είναι ιδανικό για να κάνεις μια σούπερ κομψή εμφάνιση στο γραφείο, αποπνέοντας την αίσθηση της σοβαρότητας και αξιοπιστίας με το look σου, που είναι formal και στυλάτο για τον επαγγελματικό χώρο. Δοκίμασε επίσης ένα πράσινο κοστούμι με flared παντελόνι από την olgakaraververis.com για μια υπέρκομψη εμφάνιση. Style tip: Προτίμησε ένα head-to-toe look, με τοπ στο ίδιο χρώμα, για να κάνεις fashion statement.

κοστούμι πράσινο

Το hot glam look

Το total pink είναι chic & trendy ταυτόχρονα και σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε μια βραδινή σου έξοδο, εάν επιλέξεις να το συνδυάσεις με silver metallic κομμάτια, κάνοντας εύκολα δήλωση μόδας. Βέβαια, μην ξεχνάς και τη μεγάλη τάση της σεζόν, το λευκό κοστούμι, επιλέγοντας το πιο στυλάτο από την olgakaraververis.com, με εντυπωσιακά διακοσμητικά κουμπιά και φτερά στα μανίκια, για γυναίκες που απ[οτελούν τον οριμό της elegant κομψότητας. Τσέκαρε φυσικά όλες τις προτάσεις που έχουν να σου κάνουν μέσα από την πλούσια συλλογή τους.

λευκό κοστούμι

Δοκίμασε κι άλλα χρώματα

Πέρα από τις δύο τάσεις της εποχής, αφού το φθινόπωρο έτσι ή αλλιώς θέλει χρώμα, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις κόκκινο ή μπλε κοστούμι, παίρνοντας ιδέες και από τις... βασιλικές εμφανίσεις. Δες τη βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, πόσο κομψή είναι μέσα στα δύο chic κοστούμια της!

Συμπέρασμα; Το κοστούμι δεν πρέπει να λείπει από τις στυλιστικές επιλογές σου είτε μιλάμε για casual εμφανίσεις είτε για πιο βραδινές εξόδους. Εσύ δες τι σου ταιριάζει καλύτερα και κάνε τη σωστή επιλογή.

Info

Όλγα Καραβερβέρη

Διεύθυνση: Τσακάλωφ 28, Κολωνάκι

Tηλ.: 210 3633101

olgakaraververis.com

Instagram: olgakaraververis

Facebook: Olga Karaververis

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.