Μια Γαλλίδα μπαίνει στα Zara: 10 must-have items που αγοράζει

Το κομψό στυλ των French girls είναι αξεπέραστο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

To στυλ τους είναι αξεπέραστο και δίνουν μαθήματα υψηλής αισθητικής και κομψότητας όπου κι αν τις συναντήσεις. Οι Γαλλίδες ξέρουν από τάσεις, μπορούν να κάνουν υπέροχους συνδυασμούς και το γαλλικό στυλ είναι λατρεμένο από τις fashionistas ανά τον κόσμο.

Με αυτή τη διάσημη προσέγγιση "je ne sais quoi", τα French girls διαθετουν την ικανότητα να απογειώνουν με τον ίδιο μοναδικό τρόπο τα haute couture brands αλλά και τη high street μόδα, δημιουργώντας "έξυπνα" σύνολα με ότι τους δώσεις. Με μεγάλη λατρεία στο Zara, όπως όλες μας, ας δούμε 10 βασικά items που αγοράζει μια Γαλλίδα μόλις περάσει την πόρτα του - κι ας προσπαθήσουμε να τα εντάξουμε στη δικής μας φιλοσοφία και στο προσωπικό μας στυλ.

10 must-have items που αγοράζει μια Γαλλίδα από τα Zara

Μπαλαρίνες

μπαλαρίνες

Θα τις βρεις εδώ

Φέτος έχουν την τιμητική τους και δημιουργούν τα πιο girly looks στους δρόμους της πόλης. Είναι βολικές και στυλάτες και δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου. Slyle note: Φόρεσέ τες με denim αλλά και με τη μίνι πλισέ σου φούστα.

Oversized blazer

σακάκι φαρδύ

Θα το βρεις εδώ

Είναι βολικά και μοδάτα και τα κομμάτια από τη συλλογή του Zara έχουν τέλεια εφαρμογή. Προτίμησε φέτος ένα με nude τόνους (τσέκαρε και τα bold κοστούμια) που θα ταιριάξεις με πολλά κομμάτια της ντουλάπας σου. Style note: Προτίμησε ένα σταυρωτό με μεγάλα πέτα, για να δημιουργήσεις το πιο κομψό ανδρόγυνο του street style.

Best-sellers: Τα top must-haves της Sephora Collection που πρέπει να αποκτήσεις ASAP!

Παντελόνι με φούστα

παντελόνι με φούστα

Θα το βρεις εδώ

To Zara φέρνει τις τάσεις στα πόδια σου! Δοκίμασε τη μεγαλύτερη της εποχής και διάλεξε ένα παντελόνι με ενσωματωμένη φούστα για να κάνεις δήλωση μόδας! Style note: Ανάδειξέ το με ένα minimal top και δεν θα χάσεις.

Σορτσάκι

σορτσάκι μαύρο

Θα το βρεις εδώ

Δεν ξέρω εάν αγαπάς... να τα μισείς, αλλά δεν πρέπει να τους γυρίσεις την πλάτη. Κάν' το όπως οι Γαλλίδες, επιλέγοντας ένα κοντό σε μαύρο χρώμα, που θα φορέσεις με loafers (δες τα καλύτερα της σεζόν) και καλτσάκια. Τέλειο; Style note: Με μαύρο καλσόν και μπότες μέχρι το γόνατο θα μειώσεις λίγο... τη γύμνια που μπορεί να νιώθεις.

Τοp

τοπ με στρας

Θα το βρεις εδώ

Μην μείνεις στα κλασικά, αλλά κάνε τη διαφορά επιλέγοντας ένα μπλουζάκι με στρας, που θα φορέσεις το ίδιο καλά με το τζιν και με τη σατέν σου βραδινή φούστα. Style note: Είναι ιδανικό για να αναβαθμίσει το denim σου, ειδικά εάν το φορέσεις και με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τweed

μπεζ σακάκι

Θα το βρεις εδώ

Πολυαγαπημένο ύφασμα των Γαλλίδων από την εποχή της Coco Chanel ακόμα, οπότε δεν λείπει από τις επιλογές τους. Μάλιστα ένα μπεζ κομμάτι που προτιμά και η Kate Middleton είναι απαραίτητο στη φετινή τους γκαρνταρόμπα. Style note: Φόρεσέ το με τζιν και κάνε την πιο ενημερωμένη εμφάνιση.

Σατέν πουκάμισο

πουκάμισο ριγέ

Θα το βρεις εδώ

Φέτος τα ριγέ έχουν την τιμητική τους οπότε οι Γαλλίδες δεν τα προσπερνούν. Το σατέν είναι το αγαπημένο τους ύφασμα, που αναβαθμίζει και το πιο minimal look. Style note: Φόρεσέ το με ένα μαύρο ζιβάγκο από μέσα και τη μίνι δερμάτινη φούστα σου. So chic!

Παλτό

παλτό μπεζ

Θα το βρεις εδώ

Ένα φαρδύ μπεζ παλτό τραβά την προσοχή και στο Zara η ποιότητά του είναι άριστη. Θα το ευχαριστηθείς πολύ και δεν θα φθαρεί εύκολα. Style note: Προτίμησε γήινες αποχρώσεις για πιο εύκολους συνδυασμούς.

Body

μπόντι κόκκινο

Θα το βρεις εδώ

Οι Γαλλίδες λατρεύουν τα body και τα bralette, δημιουργώντας φέτος πολλά balletcore looks. Ένα πλεκτό κομμάτι στο πιο it-color της εποχής είναι η πρώτη τους επιλογή. Style note: Με ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα κολακεύει απίστευτα τη σιλουέτα.

Δερμάτινα γάντια

γάντια με βραχιόλια

Θα τα βρεις εδώ

Δεν θα τα βρεις αλλού! Έχουν ενσωματωμένα βραχιόλια και θα κάνουν fashion statement από χιλιόμετρο! Style note: Φόρεσέ τα με σακάκι και πουκάμισο για μια εξαιρετική εμφάνιση.