Γυμναστική με στυλ: 8 επώνυμες προτείνουν το αγαπημένο τους sporty outfit

Τα πιο μοδάτα sporty κομμάτια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

«Λιώνουν» στην προπόνηση καθημερινά, τρέχουν στον διάδρομο ή παίρνουν τα... βουνά, κάνουν pilates και αεροβική στο γυμναστήριο και κλείνουν πονηρά το μάτι στις... απανταχού διατροφικές ατασθαλίες τους χωρίς να νιώθουν τύψεις!

Και γιατί, άλλωστε, αφού η άθληση αποτελεί την καθημερινότητά τους... βρέξει-χιονίσει, με τις θερμίδες και τους πόντους να χάνονται σε χρόνο dt. Κι αν αυτός είναι ο δικός τους λόγος για να γυμναστούν, εσύ ζήλεψε (και) το αθλητικό στυλ 8 επώνυμων κυριών, που θα σε παρακινήσει (αν όχι το αψεγάδιαστο κορμί τους) να μπεις σε πρόγραμμα. Γιατί και η άσκηση θέλει τον (stylish) τρόπο της, με μοδάτα looks!

5 επώνυμες που λατρεύουν τις καμπύλες τους

8 επώνυμες κυρίες γυμνάζονται με στυλ

Κατερίνα Καινούργιου

κατερίνα καινούργιου

Η μία πρωτιά διαδέχεται την άλλη φέτος στο «Super Κατερίνα», με την καλή της διάθεση να γίνεται ακόμα... καλύτερη! Έτσι η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και εκείνη το ρίχνει στη γυμναστική για εκτόνωση. Η Κατερίνα αγαπά το TRX και οι ασκήσεις με λάστιχα είναι βασική προτεραιότητα στην καθημερινότητά της, που κάνει εντός αλλά και εκτός σπιτιού. Το ζητούμενο εδώ δεν είναι να χάσει λίπος (που δεν έχει) αλλά να γραμμώσει κιόλας και αυτή είναι η καλύτερη γυμναστική. Στυλ: Sexy και έξτρα θηλυκό, επιλέγοντας crop tops και κοντά μπουφάν που τονίζουν τις γραμμές της.

Copy look

biker κολάν

Κολάν, €20,90, Under Armour

puffer jacket

Puffer jacket, €39,99, H&M

Δέσποινα Βανδή

δέσποινα βανδή

Γεννήθηκε με την καλή... νεράιδα της γυμναστικής πάνω από το πανέμορφο κεφαλάκι της, που της έκανε το καλύτερο δώρο: Να γυμνάζεται και να μας ξετρελαίνει – με το θανατηφόρο της κορμί, που ενισχύει εξαιρετικά με το μοναδικό της στυλ! Είτε τη δεις στο γυμναστήριο είτε να τρέχει στον δρόμο είτε να προπονείται μόνη της στο σπίτι, καταλαβαίνεις ότι η γυναίκα αυτή διαθέτει... stylish fitness character, οπότε διάδρομος, ελλειπτικό, λάστιχα, TRX, αεροβική μπαίνουν στην καθημερινότητά της... no matter what, μαζί με τα πιο cool outfits. Στυλ: Upper sporty ή σε απλά ελληνικά, μοδάτα κομμάτια με athleisure πινελιές - πού να δεις και τις πιο αισθησιακές εμφανίσεις της στην πίστα!

Copy look

leggings

Κολάν, €6, Sugarfree

ασπρόμαυρα αθλητικά

Αθλητικά, €39,99, Nike

γιλέκο φουσκωτό

Κοντό γιλέκο, €19,99, Η&Μ

Φαίη Σκορδά

σκορδά

Στα καλύτερά της είναι η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, τόσο πολύ, μάλιστα, που θα λέγαμε... «φταίει ο έρωτας»! Εντυπωσιακή κορμοστασιά, λαμπερό πρόσωπο και σώμα μοντέλου διαθέτει η Φαίη και, μάλιστα, χωρίς να καταβάλλει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια πέρα από τα βασικά. Κι αυτά μεταφράζονται σε λίγο τρέξιμο στη γειτονιά της ή σε κάποιο κοντινό πάρκο, για να «στεγνώσει» και να χάσει πόντους, που συνδυάζει με ασκήσεις με βάρη και λίγες pilates. Θα την... ξεχωρίσεις από μακριά, αφού επιλέγει φωτεινά sporty κομμάτια, τονώνοντας έτσι την αυτοπεποίθησή της. Στυλ: Feminine αθλητικό, με crop tops κι... όποιος αντέξει!

Copy look

γαλάζιο κολάν

Kολάν, €44,90, Under Armour

γαλάζιο τοπ

Crop top, €5,99, Celestino

10 tops από το Zara με €12,99 για να αναβαθμίσεις το τζιν σου

Μαρία Σολωμού

σολωμού

Το κορμί της ζηλεύουν σίγουρα πολλές 30άρες – κι εμείς μαζί τους. Χωρίς ίχνος λίπους πάνω της, έχει αγαστή σχέση με τη γυμναστική εδώ και χρόνια. Ακόμα κι όταν δεν προπονείται στο γυμναστήριο ή στο σπίτι, οι performances που κάνει (μόνη της ή μαζί με τον Mente Fuerte) επί σκηνής τη βοηθούν να καίει λίπος και να χάνει θερμίδες. Αγαπημένη της άσκηση; Το τρέξιμο με τα ακουστικά στ’ αυτιά, να απολαμβάνει τα τραγούδια του αγαπημένου της. «Έλεγα, μα τι κάνουν; Τι είναι αυτή η ζαβομάρα με τα ακουστικά στα αυτιά να τρέχεις;”. Έχω αναθεωρήσει 100%. Είναι υπέροχο και εθιστικό». Στυλ: Καυτό & trendy, με sexy τοπάκια και φαρδιά παντελόνια, αφήνοντας σε κοινή θέα τους «πέτρα» κοιλιακούς της.

Copy Look

μαύρο κολάν

Παντελόνι, €79,90, Hooper Bay

μαύρο τοπ τιράντες

Crop top, €5,99, H&M

λευκή φόρμα ζακέτα

Ζακέτα, €49,95, Funky Buddha

sneakers white

Αθλητικά, €140, Buffalo, Tsakiris Mallas

Δούκισσα Νομικού

δούκισσα

Μανούλα δύο παιδιών και πρώην εστεμμένη, όλες φανταζόμαστε (και βλέπουμε ξεκάθαρα) τους λόγους της καλλίγραμμης σιλουέτας της. Η Δούκισσα μπορεί να μην χρειάζεται να προσπαθήσει και πολύ για το αποτέλεσμα, λόγω DNA, αλλά δεν αφήνει και τίποτα στην τύχη του. Έτσι ενισχύει το καλό της γονίδιο με λίγη άσκηση, κατά προτίμηση ποδηλασία και τρέξιμο στη γειτονιά της, απολαμβάνοντας (μαζί μας) τα εξαιρετικά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή αλλά και με το κατάλληλο styling, τα «ατού» πολλαπλασιάζονται, δημιουργώντας μια τέλεια εικόνα που θέλουμε να... κοπιάρουμε. Στυλ: Αθλητικό minimal, με άνετα παπούτσια, για να απορροφούν τους κραδασμούς, και βαμβακερά ρούχα, που περιορίζουν την εφίδρωση.

Copy look

γιλέκο puffer

Γιλέκο, €39,95, United Colors of Benetton

αθλητικά κάλτσα

Αθλητικά-κάλτσα, Arte Piedi

7 παρουσιάστριες στη Μηχανή του Χρόνου

Έλλη Κοκκίνου

κοκκινου

Μπήκε με... φόρα στον χώρο της γυμναστικής εδώ και 20 χρόνια, όταν πέτυχε να χάσει πολλά κιλά, που την ταλαιπωρούσαν – ψυχικά και σωματικά. Έκτοτε είναι η μεγαλύτερη fan της προπόνησης, είτε μιλάμε για κατ’ οίκον γυμναστική είτε για εκτός σπιτιού άθληση. Δεν είναι λίγες, μάλιστα, οι φορές που η όμορφη τραγουδίστρια συνδυάζει και τα δύο, αφού γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά. Η ίδια προτιμά ασκήσεις κίνησης, για να χάνει λίπος, αλλά και pilates για να γραμμώνει, δίνοντας βάση στη διάρκεια και στην επανάληψη. Στυλ: Άνετο sporty, με φαρδιά κομμάτια και σταθερά μπουστάκια, που τη βοηθούν να... ιδρώνει περισσότερο!

Copy look

λευκό μπλουζάκι

Top, €4,99, H&M

μαύρη φόρμα

Φόρμα, €99,90, Adidas

sneakers λευκά

Αθλητικά, €48, Adidas

Σταματίνα Τσιμτσιλή

τσιμτσιλή

Μπορεί να μην ήταν ποτέ της ιδιαίτερα φανατική με την άσκηση, αλλά την περίοδο της καραντίνας μπήκε σε πρόγραμμα, κάνοντας pilates σε ειδικό κρεβάτι, βλέποντας μεγάλη διαφορά στο σώμα της, με λιγότερους πόντους σε κοιλιά και γλουτούς. Έτσι τρεις φορές την εβδομάδα αφιερώνει λίγο από τον ελεύθερο χρόνο της για να γυμναστεί με την καθοδήγηση δασκάλας, ενώ ενδιάμεσα κάνει ποδήλατο στα πάρκα των Αθηνών μαζί με τα παιδιά της. Τελευταία της ανακάλυψη, το surf ξηράς(!), μια αεροβική άσκηση που τη βοηθά να χάσει πόντους και να ενδυναμώσει τον κορμό της. Στυλ: Athleisure με logo tops και glitter λεπτομέρειες, που απογειώνει με minimal λαμπερά κοσμήματα (δες τις 7 φετινές τάσεις του χειμώνα).

Copy look

φούξια τοπ

Top, €24, Only

ζακέτα με φερμουάρ

Ζακέτα, €85, Nike

Υβόννη Μπόσνιακ

μπόσνιακ

Ως μοντέλο κατά το παρελθόν, έκανε γυμναστική κάθε μέρα, έχοντας δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα: Αεροβική, κοιλιακούς, TRX, ασκήσεις εδάφους, διάδρομο, στατικό ποδήλατο, για να καταλήξει στις Pilates Cadillac, που εκτελεί πάνω σε ειδικό κρεβάτι, ανυψωμένο από το πάτωμα και εξοπλισμένο με μια ποικιλία από μεταλλικές οπές, ελατήρια και μια ξύλινη μπάρα. Έτσι η Υβόννη μπορεί να συνδυάζει ασκήσεις δύναμης με την χρήση των ελατηρίων, ασκήσεις κινητικότητας καθώς και ακροβατικές ασκήσεις χρησιμοποιώντας το δίζυγο, με πολλαπλά οφέλη. Για ζέσταμα, λίγο τρέξιμο στο κοντινό πάρκο με την κόρη της είναι ό,τι πρέπει. Στυλ: Ξεκάθαρα αθλητικό, με κολάν και loose φούτερ, για να νιώθει άνετα και να μην έχει καμία δικαιολογία... διακοπής!

Copy look

φούτερ με φερμουάρ

Φούτερ, €19,99, H&M

κολάν μαύρο

Κολάν, €64,90, Jordan

sneakers black

Αθλητικά, €53, Adidas