Animal print παντελόνι + crop πουλόβερ: Η Κατερίνα Καινούργιου μάς δίνει το καλύτερο retro inspo

Eίναι η πιο μοδάτη πρόταση της σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Με ένα scroll στο Instagram της Κατερίνας Καινούργιου καταλαβαίνεις αμέσως ότι όχι μόνο αγαπάει τη μόδα και τα στυλάτα outfits αλλά φοράει καθημερινά τις τάσεις και τις αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.

Η "Super Κατερίνα" της καρδιάς μας διαθέτει μια καλλίγραμμη σιλουέτα, οπότε έχει έναν λόγο παραπάνω να αποτελεί... το δικό μας μοντέλο όταν θέλουμε να τσεκάρουμε τις τάσεις (δες εδώ τις τρέχουσες της σεζόν). Κι αν εσύ δυσκολεύεσαι να δοκιμάσεις της επιλογές της παρουσιάστριας, τουλάχιστον παίρνεις το ανάλογο inspo για να προσπαθήσεις περισσότερο την επόμενη φορά.

Έτσι μία από τις εμφανίσεις της που λατρέψαμε (δες και την πρότασή της με μάξι mermaid φούστα) απογειώνει το retro style και είναι η καλύτερη επιλογή για να θυμηθείς για λίγο τα 80s. Animal print παντελόνι και crop πουλόβερ ανέβασε κατά πολύ την Κατερίνα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες της εγχώριας showbiz και εμείς δεν μένει παρά να δοκιμάσουμε το outfit.

Tο retro outfit της Κατερίνας

Η μόδα κάνει τους ωραιότερους... στυλιστικούς κύκλους και αυτό μας επιτρέπει να συνδυάζουμε παλιά με νέα κομμάτια της ντουλάπας μας, δημιουργώντας ευφάνταστα looks, που μας μεταφέρουν με στυλ στο παρελθόν. Η Κατερίνα πειραματίστηκε επιτυχημένα με ένα animal print παντελόνι σε μπεζ-γκρι τόνους, που συνδύασε με crop loose πουλόβερ και nude ψηλοτάκουνες γόβες.

Το snake print είναι Νο1 trend της σεζόν και δεν χρειάζεται να φοβάσαι την επιλογή, αφού με τον σωστό τρόπο θα δείξει υπέρκομψο και απόλυτα στοχευμένο πάνω σου. Προτίμησε ουδέτερους τόνους, όπως η παρουσιάστρια, και συμπλήρωσε το look σου με χρυσαφί κοσμήματα (δες εδώ ποια αναβαθμίζουν εύκολα κάθε εμφάνιση). Και για ένα ακόμα level παραπάνω, μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά και φόρεσε μαύρα γυαλιά ηλίου.

10 τρόποι για να γίνεις πιο στυλάτη τη νέα χρονιά

Το σημαντικό εδώ είναι η ισορροπία μεταξύ ενός statement κομματιού και ενός κατά τα άλλα minimal look, με σκοπό να αναδειχτεί το bold ρούχο, χωρίς το υπόλοιπο σύνολο να κλέβει την παράσταση. Και η Κατερίνα λειτούργησε απόλυτα σωστά και κέρδισε για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις.

Copy the look

παντελόνι εμπριμέ

Παντελόνι, Pink Woman

Μπεζ πουλόβερ

Crop πουλόβερ, Pink Woman

Συμπλήρωσε με

μπεζ γόβες

Γόβες, Envie shoes

σκουλαρίκια σταγόνες

Σκουλαρίκια, dukejewels.gr

γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου, Celestino

Eίδαμε το snake print στις πασαρέλες