Taylor Swift: Το "Πρόσωπο της Χρονιάς" από το ΤΙΜΕ έχει αξεπέραστο στυλ

Η Νο1 ποπ σταρ στα καλύτερά της

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Η Taylor Swift ολοκληρώνει τη φετινή χρονιά της με άλλη μία διάκριση: Η σούπερ σταρ της ποπ ανακηρύχθηκε «Πρόσωπο της Χρονιάς» για το 2023 από το περιοδικό Time, ξεπερνώντας την Barbie και τον Βασιλιά Κάρολο Γ'. "Αν και η δημοτικότητά της έχει αυξηθεί κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, αυτή είναι η χρονιά που η 33χρονη Swift πέτυχε εμπορικά, καλλιτεχνικά και πολιτιστικά να απελευθερώσει μια τεράστια δύναμη", ανέφερε το περιοδικό.


Η Swift επιλέχθηκε από το ΤΙΜΕ επειδή βρήκε έναν τρόπο να δώσει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ελπίδα, και μάλιστα σε σκοτεινές εποχές.«Κανείς άλλος στον πλανήτη σήμερα δεν μπορεί να συγκινήσει τόσο πολλούς ανθρώπους και τόσο καλά», ανέφερε το ΤΙΜΕ στο προφίλ του.

Το περιοδικό έχει την ποπ σταρ εξώφυλλο στο τρέχον τεύχος του με τον τίτλο "Το Πρόσωπο της Χρονιάς", ενώ στη συνέντευξη στις σελίδες του η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά: "Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη και αισθάνομαι ότι είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου, που συμβαίνει στα 33 μου".

Δείτε επίσης: Μάξι παλτό: Το hot πανωφόρι των γιορτών για σένα που θέλεις να ξεχωρίσεις


Το αξεπέραστο στυλ της Νο1 ποπ σταρ

Η τραγουδίστρια διαθέτει αριστοκταρικό στυλ και πετυχαίνει κάθε φορά στις εμφανίσεις της να τονίσει την έμφυτη κομψότητά της είτε τη δούμε με εντυπωσιακές τουαλέτες στην σκηνή είτε τη θαυμάσουμε στο street style με preppy looks, που λατρεύει, με vintage σύνολα αλλά και με mix&match συνδυασμούς, στοχεύοντας κάθε φορά να δημιουργήσει one-of-a-kind looks.

Η ίδια έχει αδυναμία στα tailored πανωφόρια, επιλέγοντας μοδάτα co-ord σε καρό


αλλά και τη Νο1 τάση του χειμώνα, το teddy coat, στο χρώμα της σεζόν, το κόκκινο - που εσύ ήδη έχεις εντάξει στην γκαρνταρόμπα σου με 17 τρόπους.

Στις εξόδους της στο "κόκκινο χαλί" επιλέγει φέτος metallic φορέματα (δες το φόρεμα που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τα Χριστούγεννα),

ενώ στην καθημερινότητά της το στυλ της είναι ξεκάθαρα preppy (τσέκαρε 10 τρόπους για να το υιοθετήσεις κι εσύ), ποντάροντας σε grandpa sweaters, φαρδιά παντελόνια, μίνι κοτλέ φούστες, κολεγιακές μπλούζες, ρετρό pumps και jockey καπέλα.