Μαρία Μπεκατώρου: Οι εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνισή της μέσα στα χρόνια

Όσο μεγαλώνει... ομορφαίνει!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
npd photo agency
npd photo agency

Η οικοδέποινα του «The Chase» στο Mega απέχει στυλιστικά... έτη φωτός από την κοπέλα της cult εκπομπής των 90s «Χωρίς ταμπού». Η Μαρία είναι ο ορισμός της απόλυτης μεταμόρφωσης, μια γυναίκα που καταφέρνει να μοιάζει εξωτερικά με μια υπέρλαμπρη σταρ, ωστόσο εσωτερικά να παραμένει παιδί, σούπερ αυθόρμητη και εντελώς προσγειωμένη στη γη!

Εμείς κάνουμε throwback στις εμφανίσεις της τα τελευταία 14 χρόνια με τις αλλαγές στην εμφάνισή της και στις στυλιστικές επιλογές της είναι εντυπωσιακές.

Πολύ πιο κομψή, με αρκετά κιλά να δείχει η ζυγαριά της πιο κάτω, και με το στυλ της να παραπέμπει εύκολα στα πιο μοδάτα κορίτσια της εποχής, η Μαρια Μπεκατώρου απέδειξε περίτρανα πως όσο... μεγαλώνει ομορφαίνει και γίνεται μια γυναίκα που τραβά εύκολα όλα τα βλέμματα πάνω της.

Οι αλλαγές στην εμφανισή της μέσα στα χρόνια

2009

μπεκατώρου θηλυκή

Σχεδόν αγνώριστη και με αρκετά κιλά παραπάνω, τολμά μια hot εμφάνιση με μπούκλες στα μαλλιά, έντονο make up, σατέν φούξια φόρεμα με στρίφωμα που μαρκάρει και πολύ ανοιχτό ντεκολτέ. Την παράσταση κλέβει το ασορτί σουτιέν αλλά και οι δίπατες γόβες!

2010

μπεκατώρου δερμάτινα

Είναι η χρονιά που συμμετέχει στο «Just the 2 of Us» στο Mega με οικοδεσπότη τον Γιώργο Καπουτζίδη και με την ίδια να βλέπει τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης να ανεβαίνουν. Πλέον αποκτά περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται από το «επιθετικό», rock styling, το μαύρο δερμάτινο φόρεμα, το ίσιο μαλλί και το φυσικό μακιγιάζ!

2011

μπεκατώρου φόρεμα

Συνεχίζει να παρουσιάζει το πρωινό μαγκαζίνο «Κάθε μέρα, νέα μέρα» στο κανάλι Aρτ, ενώ χάρη στη συμμετοχή της στο «Just the 2 of Us» αποκτά περισσότερους θαυμαστές! Μάλιστα, μαζί με τον τηλεοπτικό της παρτενέρ Χρήστο Χολίδη καταφέρνει να φτάσει στη 2η θέση, ενώ μοιάζει να έχει βρει τη στυλιστική της ταυτότητα μέσα από ένα vintage, 60s στυλ, που ταιριάζει με την εικόνα του happy girl. Στα συν η κλος φούστα και το chic σινιόν...

Δείτε επίσης: Πολύ ευχάριστα νέα για τη Μαρία Μπεκατώρου - Έγινε γνωστό πως...

2013

μπεκατώρου casual

Είναι η χρονιά της, αφού αναλαμβάνει την παρουσίαση του σόου «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1, θαμπώνοντας το κοινό με αστραφτερές δημιουργίες υψηλής ραπτικής αλλά και με ρομαντικά φορέματα. Στις εξόδους της ωστόσο προτιμά πιο casual επιλογές και φυσικό μακιγιάζ, ενώ προσέχει πλέον ιδιαίτερα τη διατροφή της και χάνει κιλά. Με λίγα λόγια η Μαρία έχει καταφέρει το εξής: Να είναι μια σταρ αλλά και ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας.

2015

μπεκατώρου παντελόνι

Αισθάνεται σαν στο σπίτι της στο πλατό του talk show του ΑΝΤ1 «Τα Καρντάσιανς». Ακολουθεί πιστά τη μόδα της εποχής, με stylish σύνολα, ενώ δίνει έμφαση στο φωτεινό κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει με την ανοιχτή επιδερμίδα της.

2016

μπεκατώρου διαφάνεια

Η Μαρία ταιριάζει μαζί όλα τα trendy κομμάτια της σεζόν (seethrough πουκάμισο, αστραφτερή φούστα με παγέτες και γόβες). Τα μαλλιά είναι πιασμένα σε ένα chic σινιόν, αφήνοντας ωστόσο κάποιες μπούκλες να πέφτουν επιμελώς ατημέλητα στο πρόσωπό της.

2017

μπεκατώρου μαντό

«Τσιμπώντας» λίγα κιλάκια παραπάνω, το 2017 η Μαρία παρουσιάζει το «Still Standin’», ενώ επιλέγει τρικ που ξεγελούν το μάτι, όπως για παράδειγμα αυτό το «βαρύ» μπροκάρ πανωφόρι σε στυλ δανδή, που καλύπτει έξτρα πόντους σε περιφέρεια.

Δείτε επίσης: «Kάθε φορά που ζητάω κάτι από τον Θεό, το ζητάω και από τον...» - Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου στο πλατό του Πάμε Δανάη

2019

μπεκατώρου σακάκι

Μια πιο κλασική εμφάνιση επιλέγει η Μαρία, με κολάν και μεσάτο σακάκι, που δεν την κολακεύει και τόσο. Η περιφέρεια τονίζεται περισσότερο, ενώ το επάνω μέρος του σώματός της που είναι πιο αδύνατο δείχνει έντονα τη διαφορά!

2020

μπεκατώρου φόρμα

Είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του ψυχαγωγικού τομέα του ΑΝΤ1 και συνεχίζει να «τα σπάει» στον 5ο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar», νικώντας κάθε ανταγωνισμό! Με... αέρα σταρ, στις εξόδους της επενδύει σταθερά σε μοδάτα κομμάτια, που τονίζουν τη θηλυκότητά της αλλά και το φανερά αδυνατισμένο της σώμα.

Με νέα εκθαμβωτική εμφάνιση

Απαλλαγμένη από τα περιττά κιλά, σαφώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη, η Μαρία Μπεκατώρου κάνει μεταγραφή στο Mega το 2021 και παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι "The Chase" με μεγάλη επιτυχία. Μέσα στα 3 αυτά σχεδόν χρόνια η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερά της!

Επιλέγει εφαρμοστά φορέματα και δημιουργίες που διαγράφουν τη λεπτή της σιλουέτα, αφού η απώλεια των κιλών (εφαρμόζοντας 4 tips) φαίνεται πως την απελευθέρωσε, ενώ ήταν για εκείνη ένα στοίχημα που το κέρδισε. Όπως τόνισε και η ίδια: «Συνολικά έχω χάσει γύρω στα 11 κιλά. Το κατάφερα μόνη μου...

...Ποτέ δεν είχα θέμα με την εικόνα μου, αλλά τελικά τώρα είμαι πιο ωραία και για τα ρούχα και για τη δουλειά μας. Τώρα μου κάνουν όλα τα ρούχα, γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα! Το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα... Μου βγάζω το καπέλο που το κατάφερα, γιατί το έκανα μόνη μου. Μερικά από τα tips μου; Δεν τρώω τηγανητά, ενώ έχω περιορίσει τα γλυκά, για παράδειγμα, αντί για μια σοκολάτα, θα φάω λίγο χαλβά».



Τα beauty μυστικά της

Η Μαρία έχει δηλώσει πως φροντίζει σχολαστικά την επιδερμίδα της. «Με το πρόσωπό μου είμαι συνεπής. Ειδικά από τα 30 κι έπειτα, όταν άρχισαν να φαίνονται οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπό μου, έδωσα μεγαλύτερη βάση». Όσο για το μακιγιάζ της; Στην καθημερινότητά της βάζει λίγο ρουζ, σκιά σε γήινη απόχρωση, "που μου ταιριάζει πολύ, λίγη μάσκαρα κι ένα κραγιόν", αποφεύγοντας πια τα βαριά make-up, που της προσέθεταν χρόνια!

Μεγάλη αδυναμία έχει στο κόκκινο κραγιόν, που το αφήνει να κάνει δήλωση στο μακιγιάζ της!