Total white: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σού δείχνει πώς θα το φορέσεις

Το λευκό είναι το νέο... μαύρο στις κρύες χειμωνιάτικες μέρες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Μια ιδανική λύση για τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες, είτε μείνεις στην πόλη και αφεθείς στις βόλτες σου στο κέντρο είτε αποφασίσεις να κάνεις μια μίνι ή και μεγαλύτερη απόδραση σε κάποιον ορεινό προορισμό (δες τους 14 καλύτερους που επιλέγουν οι επώνυμοι) προτείνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πονταροντας στο διαχρονικό λευκό για ένα ζεστό casual look αποδεικνύει περίτρανα πως το χρώμα αυτό είναι το νέο... μαύρο της εποχής!

Σε πρόσφατη απόδρασή της, λοιπόν, στο εξωτερικό η Κωνσταντίνα "ψηφίζει" total white στην εμφάνισή της, συνδυάζοντας χοντρά ρούχα, που ξεχωρίζουν για την πρακτικότητά τους, την άνεση και φυσικά το έξτρα στυλ σε αυτό το travel look. H ίδια έχει δείξει κατά καιρούς ότι αγαπά το casualwear αλλά και το athleisure style στην καθημερινότητά της, ποντάροντας σε κομμάτια διαχρονικά.

Το λευκό χρώμα, μάλιστα, είναι από τα αγαπημένα της, αφού ταιριάζει με τα χρώματά της, ενώ δημιουργεί άμεσα μια αριστοκρατική και elegant εμφάνιση είτε επιλέξει sportswear είτε ένα πιο chic look.


Total white: Η στυλάτη επιλογή της Κωνσταντίνας

Μια μίνι απόδραση στο Λονδίνο έκανε πριν από λίγες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον άντρα της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και στις βόλτες της στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας την είδαμε πιο κομψή και στυλάτη από ποτέ.

Επιλέγοντας ένα μακρύ λευκό puffer μπουφάν με λεπτομέρειες γούνας στην κουκούλα, που συνδύασε με επίσης λευκό loose παντελόνι και ugly sneakers στο ίδιο χρώμα, δημιούργησε μια σούπερ στυλάτη μονοχρωμία, κερδίζοντας έξτρα πόντους στυλ.


Ένα στοιχείο έκανε τη διαφορά στο outfit, η μοδάτη λευκή mini bag (δες τα must-have κομμάτια του χειμώνα μέχρι 50 ευρώ) που χάρισε στο look της μια πολυτελή πινελιά. Συνήθως οι περισσότερες σε μια τέτοια εμφάνιση προτιμάμε μεγάλες τσάντες ή ογκώδη backpack, "υποτιμώντας" την στυλιστική δύναμη μια μικρής τσάντας, που πιστεύουμε ότι δεν ταιριάζει με ένα sporty look. Κι όμως, αυτό το it-item απογείωσε το σύνολο της Κωνσταντίνας.

Να θυμάσαι ότι μια minimal κατά τα άλλα εμφάνιση χρειάζεται ένα "δυνατό" κομμάτι για να απογειωθεί, όπως ακριβώς έκανε η Κωνσταντίνα, με την έξυπνη επιλογή της.