H Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε το γκρι σακάκι έτσι όπως πρέπει: Η πιο to-the-point εμφάνιση της νέας χρονιάς

Έδωσε έμφαση στις λεπτομέρειες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Με την έλευση της νέας χρονιάς φεύγουμε σιγά-σιγά από τα party looks και τις παγέτες των εορταστικών ημερών (που θα τις φορέσεις και μετά το ίδιο εύκολα) και αναζητάμε πιο cozy και stylish συνάμα looks για την καθημερινότητά μας αλλά και για τις εξόδους μας. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η κατάλληλη για να μας δώσει όχι μόνο ιδέες για να δημιουργήσουμε εξαιρετικό στυλ, αλλά και ολοκληρωμένα σύνολα που φωνάζουν πάνω τους... όλες τις τάσεις του χειμώνα.

Μια εμφάνισή της στους δρόμους της πόλης με το must-have πανωφόρι της εποχής, ένα γκρι μίντι παλτό, μας έβαλε σε πειρασμό να αναλύσουμε το outfit κομμάτι-κομμάτι, αφού η παρουσιάστρια του Shopping star επέλεξε να το συνδυάσει με τον πιο μοδάτο τρόπο.


Το εντυπωσιακό look της Ηλιάνας είναι η πιο στοχευμένη πρόταση της νέας χρονιάς

H Ηλιάνα είναι γνωστή για τις στυλιστικές επιλογές της, που ακολουθούν πάντα τις τρέχουσες τάσεις της μόδας και γίνονται εύκολα αντικείμενο σχολιασμού (θετικού πάντα) και αμέσως μετά... κοπιαρίσματος! Με την έλευση του νέου έτους, λοιπόν, μας έδειξε τον πιο κομψό και ταυτόχρονα μοδάτο τρόπο για να φορέσουμε το it-πανωφόρι της σεζόν, αφού ένα γκρι παλτό δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα μας. Και αν δεν έχεις, τώρα στις εκπτώσεις είναι μέσα στα κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις.

Η πρότασή της, λοιπόν, είναι να φορέσουμε το παλτό, σε μήκος μέχρι τη μέση του μηρού, σαν φόρεμα, συνδυάζοντάς το με κατακόκκινο καλσόν και ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες, δημιουργώντας μια κομψή και ταυτόχρονα φρέσκια εικόνα. Η εντυπωσιακή mini-bag στον ίδιο τόνο ολοκληρώνει ιδανικά το σύνολο.

Δείτε επίσης: Βρήκαμε την quilted φούστα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Θα τη φορέσεις σε πρωινές και βραδινές εμφανίσεις

Με έμπνευση από την πασαρέλα

Η ιδέα της ομοιοχρωμίας σε καλσόν και παπούτσια έρχεται από την πασαρέλα, με τους σχεδιαστές να φοράνε στα μοντέλα τους χοντρά καλσόν και ίδιας απόχρωσης γοβάκια, δημιουργώντας statement εμφανίσεις. Η Victoria Beckham προτίμησε να μας δείξει total red look, ενώ ο Ferragamo επιλέγει κόκκινο καλσόν και παπούτσια, που συνδυάζει με δίχρωμο ροζ-κόκκινο φόρεμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FERRAGAMO (@ferragamo)

Δες το κόκκινο καλσόν συνδυασμένο με μαύρο

Η αλήθεια είναι πως η εν λόγω πρόταση είναι πιο "τολμηρή", αφού το κόκκινο καλσόν κάνει fashion statement και ξεχωρίζει σε όλη την εμφάνιση.

Copy the look

γκρι σακάκι

Γκρι σακάκι, €57,90, Only

γκρι πουλόβερ

Zιβάγκο, €64,90, Max Mara

κόκκινες γόβες

Γόβες, €25, FShoes

κόκκινη τσάντα

Τσάντα, €37, Tsakiris Mallas

κόκκινο καλσόν

Καλσόν, €8,80, Inizio