Πώς θα φορέσεις μια φούστα με παγέτες μετά τις γιορτές;

5 εύκολες ιδέες για να δημιουργήσεις casual σύνολα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Η φούστα με παγιέτες ήταν ήδη μια τάση πριν φτάσουν οι γιορτές, αφού εμφανίστηκε στο street style στις αρχές του φθινοπώρου. Όμως αυτό το ρούχο, που συνήθως συνδέεται με τα party looks των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έχει ξεπεράσει τα όρια του glam των γιορτινών βραδιών και των ρεβεγιόν για να μπει στην καθημερινή μας γκαρνταρόμπα με αξιώσεις, αφού μπορεί να φορεθεί με τα πάντα, συνδυασμένο με τα πιο κλασικά ή casual πανωφόρια και πουλόβερ.

Αν θέλεις, λοιπόν, να αγοράσεις μια bold φούστα για να λάμψεις στις γιορτές των Χριστουγέννων, να ξέρεις ότι μετά δεν χρειάζεται να την κρεμάσεις στην ντουλάπα σου περιμένοντας την επόμενη βραδινή σου έξοδο, αλλά μπορείς να τη φοράς όλο τον χειμώνα και πιθανώς μέχρι και την άνοιξη. Παρακάτω, θα δεις 5 τρόπους για να τη φορέσεις μετά τα Χριστούγεννα, όπως μας δίνει ιδέες το street style.

5 τρόποι για να φορέσεις τη φούστα με παγέτες το πρωί

Με ψηλές μπότες & ρετρό πουλόβερ

Μια μίνι κρουαζέ φούστα με αστραφτερές λάμψεις θα σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπη στις βραδινές εξόδους σου και τώρα θα γίνει η all-day εμμονή σου στο street style. Φόρεσέ την με τις μοδάτες ψηλές μπότες σου (δες 6 ζευγάρια που πάνε με όλα σου τα ρούχα), παίζοντας σε γήινους τόνους. Μάλιστα θα κάνεις τη διαφορά με ένα πουλόβερ με V, από τις πιο κλασικές και διαχρονικές επιλογές στην ιστορία της μόδας, βασικό κομμάτι για να δημιουργήσεις preppy looks.


μπεζ μπότες

  • Πουλόβερ με V λαιμόκοψη, €9,90, Celestino
  • Ψηλές μπότες, €89,90, Envie shoes

Mε teddy coat & ζιβάγκο

Το πολυαγαπημένο και σούπερ ζεστό πανωφόρι του χειμώνα θα τονίσει την κομψότητά σου εάν το συνδυάσεις με μια μίντι silver sequin φούστα, δημιουργώντας ένα cozy σύνολο με ένα πλεκτό ζιβάγκο. Μπορείς να συνδυάσεις το look σου με αρβυλάκια στην ίδια απόχρωση με το παλτό. Η ιδέα πάντα είναι να ισορροπήσει το glam με το casual.

teddy παλτό

  • Teddy coat, €299, Hugo
  • Πουλόβερ, €24,99, Η&Μ

Ασύμμετρο πουλόβερ & high heel booties

H Hailey Bieber μάς δείχνει έναν υπέρκομψο τρόπο για να φορέσουμε τη μάξι φούστα με παγέτες, επιλέγοντας μάλιστα μονοχρωμία και ποντάροντας στο πράσινο. Προτίμησε ένα oversized ασύμμετρο πουλόβερ, αφήνοντάς το να πέφτει χαλαρά πάνω από τη στενή φούστα. Τα ψηλοτάκουνα μποτίνια είναι η επιτομή της θηλυκότητας στο look.

πράσινο πουλόβερ

  • Πουλόβερ, €39,90, JJXX
  • Mποτίνια, €87, Mortoglou

Mαύρο παλτό & μπαλαρίνες

Το πιο στοχευμένο casual σύνολο με μια λαμπερή φούστα σε ασημί χρώμα, αφού το κλασικό μαύρο παλτό που έχεις στην ντουλάπα σου είναι το... ιδανικό της ταίρι. Φόρεσε οπάκ καλσόν (δες ποια πρέπει να αποκτήσεις φέτος τον χειμώνα) και τις αγαπημένες σου μπαλαρίνες.

μαύρο παλτό

  • Mαύρο παλτό, €59,99, Η&Μ
  • Μπαλαρίνες, €52, Clarks

Vintage sweater & kitten heels

Ένα φωτεινό πουλόβερ σε κίτρινο χρώμα με ιδιαίτερα Α line μανίκια, από αυτά τα "παλιακά" που φέτος κάνουν θραύση στο street style, θα αναδείξει τη φαρδιά "ολόχρυση"... παγετέ σου φούστα. Τα χαμηλοτάκουνα γοβάκια από την... ντουλάπα της γιαγιάς, θα ολοκληρώσουν ιδανικά το look.


κίτρινο πουλόβερ