Άγιος Βαλεντίνος: 10 επώνυμες ντύνονται στα κόκκινα και μιλάνε για τον έρωτα

Πάρε ιδέες για να είσαι σούπερ στυλάτη τη μέρα των ερωτευμένων

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας αυτός που αγαπάμε, καθώς είναι από τη μία ένας μικρός... Δεκέμβριος, συνεχίζοντας να φοράμε τις παγέτες και τα βραδινά μας φορέματα, που λατρέψαμε στις γιορτές, από την άλλη οι εκπτώσεις ξεκίνησαν, για να αγοράσουμε ρούχα και αξεσουάρ που λατρέψαμε και φυσικά ο Άγιος Βαλεντίνος είναι λίγο πιο κοντά, για να σκεφτούμε όχι μόνο τι δώρα θα πάρουμε στον αγαπημένο μας, αλλά και τι θα φορέσουμε τη μεγάλη μέρα. Στο βίντεο που θα δεις στη συνέχεια, 10 celebrities ντύνονται στα κόκκινα και μιλάνε για τον δικό τους έρωτα στη ζωή.


[/OEmbed]

10 επώνυμες ντύνονται στα κόκκινα και μιλάνε για τον έρωτα της ζωής τους

Eίσαι δεν είσαι ερωτευμένος, προσδοκάς ή όχι τα βέλη του έρωτα να σε χτυπήσουν στην καρδιά, είτε περνάς αδιάφορα την 14η Φεβρουαρίου, ένα είναι σίγουρο: Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι εδώ και δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο. 10 αγαπημένες σταρ ντύνονται στα κόκκινα και μιλούν για χαμένες αγάπες αλλά και για σχέσεις που κράτησαν στα χρόνια, αποκαλύπτοντας τα δικά τους... ερωτικά μυστικά! Και φυσικά καθεμία σού δίνει το δικό της style tip για να ξεχωρίσεις... ενδυματολογικά τη μεγάλη μέρα.

Ελένη Μενεγάκη


Δεν ζει χωρίς έρωτα η Ελένη Μενεγάκη στη ζωή της και απολαμβάνει κάθε στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπά και την κάνουν ευτυχισμένη. Ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ο βασικός λόγος της ευτυχίας της (μαζί με τα 4 παιδιά της, φυσικά), κάτι που δεν διστάζει να ομολογήσει και δημόσια: «Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένο, σε κάνουν κιόλας» γράφει για εκείνον στο Instagram και... χάνεται στην αγκαλιά του.

Τι φοράει: Ολόσωμη φόρμα Access Fashion

Style tip: Η ολόσωμη φόρμα σε μονοχρωμία, αυτόματα θα δείξει τη σιλουέτα σου ψηλότερη. Φόρεσέ την με ψηλοτάκουνα, για ευνόητους λόγους, κι αν θέλεις δέσε μια λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση για να δημιουργήσεις έξτρα το εφέ της λεπτότερης μέσης.

Φαίη Σκορδά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Είναι δεν είναι ερωτευμένη τη στιγμή αυτή, είναι ένα επτασφράγιστο μυστικό. Περισσότερο με τους δύο γιους της θα σου πει εάν ρωτήσεις τη Φαίη Σκορδά και μετά φυσικά με τη δουλειά της. Η ίδια μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχει απασχολήσει τα media με τα προσωπικά της, αφού έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά σε δουλειά και οικογένεια.

Τι φοράει: Twin set Access Fashion

Style tip: Είναι η πιο εύκολη επιλογή εάν θέλεις να εντυπωσιάσεις. Ένα "σετάκι" σε βγάζει από το δίλημμα "τι θα φορέσω σήμερα" και φυσικά ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Το κόκκινο κραγιόν θα κάνει τη διαφορά στο look σου.

Κατερίνα Καινούργιου

Ο φετινός Άγιος Βαλεντίνος μπορεί να βρίσκει μόνη την Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει καθόλου ούτε την γνώμη της για τον έρωτα ούτε (φυσικά) τις συνήθειες που έχει απέναντι στο έτερόν της ήμισυ όταν είναι ερωτευμένη. «Είμαι γυναίκα που θα φροντίσει τον άντρα. Θα του κάνει ποδόλουτρο, θα του μαγειρέψει. Είμαι γατούλα και περιποιητική με τον άντρα», έχει παραδεχτεί εκείνη σε δηλώσεις της.

Τι φοράει: Εμπριμέ μάξι φόρεμα Trilogy Clothing

Style tip: Για μια modern boho εμφάνιση του Αγίου Βαλεντίνου, ένα φλοράλ φόρεμα σε loose γραμμή είναι ό,τι καλύτερο. Θα το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνες γόβες και θα φορέσεις οπωσδήποτε ζώνη για να περιορίσεις εντέχνως τον όγκο του. Για μια πιο θηλυκή εικόνα, άφησε μερικά κουμπιά ανοιχτά για να φανεί το bralette σου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Από τις πιο κομψές παρουσίες στην πρωινή ζώνη, η οικοδέσποινα του "Happy day" γιορτάζει τη μέρα των ερωτευμένων μαζί με τον άντρα της Θέμη Σοφό, επιλέγοντας συνήθως bodycon φορέματα που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τα θεϊκά της πόδια. "Όταν βρίσκουμε ευκαιρία φροντίζουμε να κάνουμε μικρές αποδράσεις οι δυο μας, έστω και για λίγο. Θέλουμε να περνάμε όσο γίνεται δικές μας στιγμές", λέει η Σταματίνα για την άσβεστη φλόγα του έρωτά τους.

Τι φοράει: Bodycon φόρεμα Jacquemus

Style tip: Το ιδιαίτερο κόψιμο στο πάνω μέρος του φορέματος θα αναδείξει το ντεκολτέ σου, οπότε απόφυγε να βάλεις επιπλέον κοσμήματα.

Βίκυ Καγιά

Παντρεύτηκαν το 2014 στο Παρίσι και ο έρωτάς τους καλά κρατεί. Ο Ηλίας Κρασσάς δεν σταματά να δείχνει στη Βίκυ Καγιά την αγάπη του και να την ευγνομωνεί για τα δύο υπέροχα παιδιά που του χάρισε! Όσο για τη Βίκυ; Οι «φιλοφρονήσεις» για τον άντρα της είναι χαρακτηριστικές: «My forever Valentine, άντρα της ζωής μου, Ηλία Κρασσά, ο χρόνος τρέχει όταν είσαι ερωτευμένος!»...

Τι φοράει: Μίνι φόρεμα με baloon μανίκια Jacquemus

Style tip: Επειδή το συγκεκριμένο σχέδιο έχει αρκετό όγκο, προτίμησε λεπτεπίλεπτα παπούτσια, πέδιλα ή γοβάκια, και κράτα όλο το styling σε ήπιους τόνους, αφήνοντας το φόρεμα να κάνει δήλωση μόδας.

Ιωάννα Τούνη

Ερωτευμένη με τους δύο άνρες της ζωής της δηλώνει η Ιωάννα, με τον μικρό της Πάρη και τον... μεγάλο της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μαζί τους φέτος θα περάσει τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, κάνοντας οι τρεις τους μια βόλτα στις κούνιες και μετά απολαμβάνοντας ένα μπάνιο για δύο (με τον καλό της) γεμάτο... ροδοπέταλα.

Τι φοράει: Γόβες Nak Shoes

Style tip: Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τον αποπλανήσεις! Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πάντα κάνει τη διαφορά, ενώ θα του εξιτάρεις τη φαντασία με την επιλογή σου να... μπεις στην μπανιέρα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ζει κάθε έρωτα στο pick του και πέφτει... με τα μούτρα! Το έχει παραδεχτεί και η ίδια, άλλωστε, ότι «δεν είναι ζωή να κρατάς πισινές στον έρωτα, ας πονέσω και τι έγινε, θα μάθω»! Με τον Γιάννη Καραβασάκη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει έναν... δεύτερο μεγάλο έρωτα και δεν σταματά να τον κοιτάζει στα μάτια!

Τι φοράει: Bold top H&M

Style tip: Αν δεν έχεις κόκκινο φόρεμα τη μέρα αυτή, μην απελπίζεσαι! Η Ηλιάνα σού προτείνει να φορέσεις ένα εντυπωσιακό τοπ με φιόγκο, που θα κάνει fashion statement και να το συνδυάσεις με μια minimal μάξι φούστα ή ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή.

Χριστίνα Μπόμπα

Με τον Σάκη της (Τανιμανίδης) θα μείνει σίγουρα στο σπίτι για να απολαύσουν οι δυο τους μοναδικές στιγμές. Έτσι τι καλύτερο από μια ελαφριά... περιβολή στα κόκκινα, που τονίζει και τη θηλυκότητά της και τον έρωτά της για τον άντρα της. Άλλωστε του Αγίου Βαλεντίνου το σπίτι τους γεμίζει μπαλόνια-καρδούλες και κόκκινα τριαντάφυλλα, με τις δίδυμες κόρες τους να συμμετέχουν στη γιορτή.

Τι φοράει: Κόκκινα εσώρουχα Intimissimi

Style tip: Συνδύασε τα δαντελένια σου εσώρουχα με μια κόκκινη σατέν ρόμπα και άσε τα υπόλοιπα στη φαντασία!

Κόνυ Μεταξά

Λατρεύει τα ταξίδια και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, ενώ του Αγίου Βαλεντίνου βάζει την κόκκινη φόρμα της για σκι και μαζί με τον άντρα της Μάριο Καπότση ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στα... χιόνια. Η Κόνι Μεταξά δεν έχει καλύτερο από αυτήν τη μέρα, αφού για άλλη μία φορά θα πει στον άντρα της πόσο ερωτευμένη είναι!

Τι φοράει: Κόκκινο σύνολο Oysho

Style tip: Συνδύασε το total red ski look με μαύρες μπότες σκι και το ανάλογο γούνινο καπέλο, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση με σκούρα γυαλιά ηλίου, για έξτρα δόσεις γοητείας!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Είναι σούπερ θηλυκό κι... όποιος αντέξει! Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση, είτε είναι ερωτευμένη είτε όχι, να μην τιμήσει τη μέρα με ένα κακατόκκινο μίνι φόρεμα, που αναδεικνύει τις γραμμές της. Θα γιορτάσει τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τις φίλες της και -πού ξέρεις!- μπορεί τα βέλη του Βαλεντίνου να την πετύχουν στη... γωνία!

Τι φοράει: Μίνι φόρεμα Tania Christodoulidou

Style tip: Για να χαρίσεις έξτρα πόντους σεξαπίλ και γοητείας στην εμφάνισή σου, μην αμελήσεις να φορέσεις ένα ζευγάρι μακριά γάντια σε κόκκινο επίσης χρώμα.