Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε το no pants trend και προκάλεσε εγκεφαλικά!

Η τάση "χωρίς παντελόνι, μόνο με το εσώρουχο" βρήκε την απόλυτη εφαρμογή στο κορμί της

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

H αλήθεια είναι πως τα trends μάς τρελαίνουν καμιά φορά και μας κάνουν να δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ακόμα και αυτό που βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας. Τι εννοώ;

Ο Οίκος Miu-Miu για τη συλλογή Fall/Winter 2023 μάς έδειξε μοντέλα στην πασαρέλα να περπατούν χωρίς... παντελόνι ή φούστα, γνωρίζοντάς μας εν ολίγοις το περίφημο no pants trend, που σημαίνει "βγες στο δρόμο με το εσώρουχο"! Έτσι είδαμε γούνες, σακάκια, μπλούζες να φοριούνται με κομψά underwear αλλά και με εσώρουχα με στρας και πούλιες ή αθλητικά.


Δύσκολη η επιλογή η αλήθεια είναι, αν και είδαμε κορίτσια στο street style

να την υιοθετούν, σε διαφορετικές εκδοχές,


αλλά και δικές μας επώνυμες, ανάμεσά τους η Βάσια Κωσταρά


και η Αθηνά Οικονομάκου,

με πιο πρόσφατη την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που τόλμησε να φορέσει το underwear της με πουλόβερ και δερμάτινο παλτό, προκαλώντας -τι άλλο;- πολλαπλά εγκεφαλικά!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με εμφάνιση no pants trend

Διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz, οπότε δεν δυσκολεύτηκε στην τολμηρή αυτή επιλογή της τάσης χωρίς παντελόνι ή φούστα, κάνοντας, μάλιστα, δήλωση μόδας με την εμφάνισή της, που όχι μόνο κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά έγινε και αντικείμενο θαυμασμού από αρσενικά και θηλυκά!

Η παρουσιάστρια του Shopping Star επέλεξε ένα ψηλόμενο σλιπ σε μαύρο χρώμα, που φόρεσε με μπεζ πουλόβερ με ζιβάγκο και μακρύ δερμάτινο παλτό, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με ζώνη (για να δημιουργήσει το εφέ της λεπτότερης μέσης), μαύρα γυαλιά ηλίου (για έξτρα δόσεις γοητείας), ψηλοτάκουνες γόβες και τσάντα-πουγκί.

Το look απογειώθηκε με το μαύρο διάφανο καλσόν (που είναι must-have του χειμώνα), δημιουργώντας μια υπέρκομψη εικόνα, κάθε άλλο παρά κιτς. Οπότε δεν έχεις παρά να την αντιγράψεις, προσέχοντας πάντα την επιλογή του bottom, να μην είναι προκλητικό, γιατί θα είναι άσχημο το συνολικό αποτέλεσμα.

Copy look

μπεζ ζιβάγκο

Πουλόβερ, €29, Kaos

μαύρο εσώρουχο

Underwear, €2,50, moda4u.gr

δερμάτινη καμπαρντίνα

Παλτό, €255, ModaPelle

μαύρες γόβες

Γόβες, €107, Mortoglou

μαύρη ζώνη

Ζώνη, €66,49, Ralph Lauren

γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου, €129, Marc Jacobs

τσάντα-πουγκί

Τσάντα, €162,50, Love Moschino