Η Ειρήνη Παπαδοπούλου με το πιο υπέροχο ανδρόγυνο look της σεζόν

Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και μας εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Είναι μια πανέμορφη γυναίκα και κάθε φορά που ο φακός τη συναντά ανακαλύπτουμε για άλλη μία φορά την εκθαμβωτική ομορφιά της αλλά και το αξεπέραστο στυλ της.

Το youweekly.gr φωτογράφισε την κούκλα Ειρήνη Παπαδοπούλου, που για άλλη μία φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με το στυλ της, επιλέγοντας μοβ κοστούμι Sotiris Georgiou που συνδύασε με minimal top Body Runway Project Clothing, κοσμήματα Panidis και γυαλία ηλίου Chloe. Δες στο βίντεο που ακολουθεί το look της Ειρήνης.

Το stylish look της Ειρήνης

Είναι πάντα to-the-point και οι επιλογές της ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επέλεξε ένα ανδρόγυνο κοστούμι Sotiris Georgiou με έντονα, ωστόσο, τα θηλυκά στοιχεία, που αντικατοπτρίζονται στο μοβ χρώμα του, που θα το βλέπεις παντού την άνοιξη, αλλά και στο metallic εφέ του, που δημιουργεί αυτόματα μια glam και elegant εικόνα.

ειρήνη παπαδοπούλου
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Θα το βρεις εδώ

Το εντυπωσιακό κοστούμι συμπληρώθηκε ιδανικά με ένα minimal top Body Runway Project Clothing, που πέτυχε να διατηρήσει τη στυλιστική ισορροπία, αφήνοντας το κοστούμι να κάνει δήλωση μόδας, ενώ τα minimal κοσμήματα Panidis, ένα μοδάτο layering με δύο κολιέ με καρδιές,

κολιέ καρδιά

Θα το βρεις εδώ

και γυαλιά ηλίου Chloe, ανέδειξαν την έμφυτη κομψότητα της Ειρήνης, απογειώνοντας παράλληλα το μοναδικό της στυλ.

παπαδοπούλου youweekly
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Το μοβ χρώμα είναι τάση

Οι πασαρέλες έχουν μιλήσει από πέρυσι την άνοιξη και έχουν τοποθετήσει το μοβ χρώμα στην κορυφή των επιλογών. Σε total looks, όπως έκανε και η Ειρήνη ή σε μεμονωμένα κομμάτια, σε φορέματα αλλά και co-ords, είναι μια απόχρωση που την άνοιξη θα την βλέπεις να... ανθίζει παντού δίπλα σου!

Άλλωστε, οι διάσημοι Οίκοι μόδας είναι αυτοί που ορίζουν τις τάσεις, για να ξέρεις κι εσύ τι θα φορέσεις τη νέα σεζόν.

Μην ξεχνάς

Παρόλο που πολλές νομίζουν ότι είναι δύσκολο χρώμα στους συνδυασμούς, το ανοιχτό μοβ ταιριάζει ιδανικά με ροζ - για να δημιουργήσεις το τέλειο #barbiecore look!

Επέλεξε λοιπόν ένα κομμάτι σε purple τόνο και φόρεσέ το με pink αποχρώσεις σε tops ή bottoms ή πρόσθεσε στο σύνολό σου αξεσουάρ σε αυτό το χρώμα, για να κάνεις fashion statement. Πάρε ιδέες από τα κορίτσια της μόδας, πώς το συνδυάζουν στην καθημερινότητά τους, για να δημιουργήσεις στοχευμένα σύνολα.

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.