Αυτό το "καυτό" σύνολο επέλεξε η Chiara Ferragni στην πρώτη της έξοδο ως χωρισμένη

Μια all-time classic επιλογή που έχεις κι εσύ στην ντουλάπα σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Είναι η "βασίλισσα" της στυλιστικής έμπενυσης και της δημιουργίας και ό,τι φοράει αμέσως γίνεται τάση παγκοσμίως. Η Ιταλίδα fashion influencer και επιχειρηματίας Chiara Ferragni δημιουργεί τάσεις με τις εμφανίσεις της, που λαμβάνουν τα πιο θετικά σχόλια για το στυλ και την κομψότητά τους, ενώ τα "καυτά" (και αρκετά αποκαλυπτικά) σύνολα, που λίγα αφήνουν στη φαντασία μας, είναι τα αγαπημένα της - και μπορεί να τα υποστηρίξει χωρίς να είναι αντιαισθητικό το αποτέλεσμα.

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον επί 9 χρόνια σύζυγό της Fendez και την απόκτηση δύο παιδιών, η ίδια έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση -καυτή και σούπερ θηλυκή- στο Μιλάνο, επιλέγοντας ένα all-time classic φόρεμα, που όλες οι γυναίκες έχουμε στην capsule γκαρνταρόμπα μας.

Το καυτό σύνολο της Chiara Ferragni μετά τον χωρισμό

Μπορεί το διαζύγιό της να έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά αυτό σε τίποτα δεν επηρέασε την Chiara Ferragni σχετικά με το look της και τις επιλογές της, αφού με το σύνολο που επέλεξε για την έξοδό της αμέσως με τά τον χωρισμό... ξεκαθάρισε ότι συνεχίζει να είναι μια πανέμορφη γυναίκα, με φουλ σεξαπίλ και διάθεση να συνεχίσει να μας χαρίζει υπέρκομψες και στυλάτες εμφανίσεις, που τραβούν το βλέμμα.

Ένα μικρό μαύρο φόρεμα ήταν αρκετό για να στέψει για άλλη μία φορά όλα τα βλέμματα πάνω της, που συνδύασε με slingbacks και mini bag σε μπορντό απόχρωση, ενώ ένα ημιδιάφανο μαύρο καλσόν έδειξε πως υποστηρίζει τη φετινή τάση με τα... χίλια.

Το look της συμπληρώθηκε ιδανικά με ένα statement κολιέ στον λαιμό, που είναι από τα must-have κοσμήματα για το 2024, τονίζοντας εν κατακλείδι την έμφυτη κομψότητά της και την elegant αισθητική της με ένα απλό μαύρο LBD, που πάνω της δείχνει εντυπωσιακό.

Η Chiara λατρεύει τις "καυτές" εμφανίσεις

Είναι χαρακτηριστικό πως η Chiara λατρεύει τις hot εμφανίσεις και δεν διστάζει να δείξει τα κάλλη της στον φακό, ενώ το γυμνό δέρμα λίγα αφήνει στη φαντασία μας.

Πάντα την βλέπουμε με κομμάτια δηλωτικά του σεξαπίλ και της θηλυκότητάς της, ενώ δεν διστάζει να υιοθετήσει ακόμα και τις πιο τολμηρές τάσεις της σεζόν.

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι το αγαπημένο της

Σε βραδινές της εξόδους η Chiara προτιμά συχνά το αγαπημένο της LBD σε διάφορα σχέδια και υφές, που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και είναι ταυτόχρονα chic & femnine.

Από την εποχή που η Coco Chanel στα τέλη της δεκαετίας του 1920 το πρόσθεσε ως basic κομμάτι στη γυναικεία γκαρνταρόμπα μέχρι σήμερα που οι μεγάλοι οίκοι το παρουσιάζουν διαρκώς στις επιδείξεις τους, αυτό το ρούχο είναι από τα must που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα.

Και φυσικά η Chiara λατρεύει να το φοράει σε διάφορες εκδοχές, σε σχέδια και υφάσματα, σε πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις της, τοποθετώντας το στην κορυφή των επιλογών της.