Η Ιωάννα Σιαμπάνη φόρεσε τη Νο1 τάση της σεζόν στα φορέματα και έκανε τη διαφορά

Το είδαμε σε όλες τις πασαρέλες των Εβδομάδων Μόδας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης
Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Ένα κορίτσι που ξέρει από μόδα και μια γυναίκα που διαθέτει έμφυτη κομψότητα και class. Η Ιωάννα Σιαμπάνη φόρεσε τη Νο1 τάση της σεζόν στα φορέματα (και όχι μόνο) και έκανε τη διαφορά στον φακό του youweekly.gr, που την απαθανάτισε πιο όμορφη από ποτέ.

Το αξεπέραστο στυλ της ξεχώρισε αμέσως, επιλέγοντας ένα από τα πιο hot trends Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, αφού τα φτερά... και πούπουλα τα είδαμε σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες των διάσημων Οίκων στις πρόσφατες Εβδομάδες Μόδας.

Το υπέροχο φόρεμά της Maison Zoulias σε τιρκουάζ χρώμα έγινε ήδη το αγαπημένο μας, ενώ ο συνδυασμός του με λευκά γοβάκια (και αυτή μεγάλη τάση της άνοιξης) Nak Shoes και mini bag Mango πέτυχε να απογειώσει το look. Τα statement σκουλαρίκια Serendipity και η λεπτή ζώνη στη μέση Mango πρόσθεσαν την τελική πινελιά στο σύνολο και την απαραίτητη... αίγλη! Δες στο βίντεο που ακολουθεί το look της Ιωάννας.

Το εντυπωσιακό look της Ιωάννας

Είναι πάντα μια καλοντυμένη γυναίκα που ενημερώνεται για τη μόδα και φοράει στοχευμένα κομμάτια, όπως έκανε και αυτήν τη φορά στο φακό του youweekly.gr, επιλέγοντας ένα φόρεμα με φτερά Maison Zoulias

σιαμπάνη φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

γόβες Nak Shoes, mini bag και ζώνη Mango, ολοκληρώνοντας το look με σκουλαρίκια Serendipity.

Highlight: Το κομψό hair look της Ιωάννας ανέδειξε το elegant σύνολο και απογείωσε τα πανέμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Όσο για το μυστικό στο styling; Με μια λεπτή ζώνη στη μέση του φορέματος, μειώθηκε ο όγκος του και δημιουργήθηκε αυτόματα λεπτή σιλουέτα!

Τα φτερά είναι η Νο1 τάση της σεζόν

Αλήθεια ήταν τόσα πολλά τα "φτερωτά" ρούχα είδαμε να κοσμούν τις πασαρέλες του Λονδίνου για το 2024, που ήταν πραγματικά συγκλονιστικό. Από τα δραματικά φορέματα του David Koma

μέχρι τα εντυπωσιακά μάζι μεταλλιζέ φορέματα του 16Arlington,

τα κομμάτια με feather λεπτομέρειες κάνουν από μόνα τους δήλωση μόδας σε κάθε εμφάνιση, οπότε κι εσύ σίγουρα πρέπει να βάλεις κάτι με φτερά στην γκαρνταρόμπα σου την επόμενη σεζόν.

Αν δεν θέλεις να ντυθείς με φτερά από πάνω ως κάτω, μπορείς να επιλέξεις να τα προσθέσεις στο look σου ως details, όπως έκανε η Leonie Hanne

ή και σε ένα μεμονωμένο κομμάτι, όπως το παντελόνι της Elsa Hosk.