10 επώνυμες υποδέχτηκαν την βροχερή μέρα με τα πιο μοδάτα looks

Φόρεσαν σύνολα που κάνουν δήλωση μόδας μέσ' στον χειμώνα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Τι κάνεις όταν ο καιρός είναι βροχερός, ο ουρανός συννεφιασμένος και η μέρα μουντή; Φροντίζεις το look που θα επιλέξεις να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Άλλωστε, η μόδα, πέρα από το στυλ και τις προτάσεις της, έχει σκοπό να μας ανεβάσει και να μας κάνει να χαμογελάσουμε.

10 επώνυμες κυρίες της εγχώριας showbiz υποδέχτηκαν τη σημερινή βροχερή μέρα φορώντας τα πιο μοδάτα looks της σεζόν, αποκαλύπτοντας παράλληλα η καθεμία ξεχωριστά το δικό της στυλιστικό μυστικό, για να πάρεις ιδέες για τις επόμενες stylish εμφανίσεις σου.

Δες στο Instagram του youweekly.gr τα μοδάτα outfits που προτίμησαν και άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη για έμπνευση!

10 επώνυμες φοράνε τα πιο μοδάτα looks στην βροχή

Είναι όλες τους κομψές, στυλάτες και με τη μόδα τα... πάνε άριστα. Τα looks τους που βλέπουμε καθημερινά στις αναρτήσεις τους στο Instagram μάς δίνουν έμπνευση για να ντυθούμε κομψά και μοδάτα. 10 κυρίες της εγχώριας showbiz επιλέγουν το δικό τους αγαπημένο outfit για τον χειμώνα και αποκαλύπτουν το στυλιστικό τους μυστικό, που τις βοηθά να είναι (και να φαίνονται) υπέρκομψες και super stylish.

Φαίη Σκορδά

Tip: Βάλε χρώμα στη ζωή σου τον χειμώνα, μέσα από ένα φούξια πλεκτό φόρεμα και τόνισε τη μέση σου με μια ζώνη, για να δημιουργήσεις το εφέ της λεπτής σιλουέτας.

Τατιάνα Στεφανίδου

Tip: Τα δερμάτινα κομμάτια θα δείξουν αυτόματα το σύνολό σου πολυτελές κι ας μην είναι. Οι μαύρε μπότες ειναι το απόλυτο παπούτσι για το μίντι μήκος της φούστας.

Κατερίνα Καινούργιου

Tip: Τα φωτεινά floral παίζουν πολύ φέτος την άνοιξη, ενώ στο Zara θα βρεις τα 10 must-have κομμάτια της νέας σεζόν. Διατήρησε το μακιγιάζ σου σε ήπιους τόνους και άφησε το look να κάνει fashion statement.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Tip: Απόκτησε μια faux γούνα τώρα στις εκπτώσεις, που θα αναβαθμίσει ακόμα και το πιο minimal look. Καφέ ή μαύρο χρώμα, για να κάνεις άπειρους συνδυασμούς.

Ελένη Φουρέιρα

Tip: Πες "ναι" σε ένα puffer μπουφάν και τόλμησε το φωτεινό πορτοκαλί, που θα ταιριάξεις με όλα σου τα τζιν παντελόνια.

Σίσσυ Χρηστίδου

Tip: Βάλε τις μπότες μέχρι το γόνατο πάνω από το τζιν σου για μια ενημερωμένη εμφάνιση.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Tip: Μια τσάντα σε animal printed μοτίβο θα κάνει δήλωση μόδας σε ένα μονόχρωμο look και θα λειτουργήσει σαν κόσμημα, αναβαθμίζοντας ένα look.

Δούκισσα Νoμικού

Tip: Το λευκό είναι το χρώμα του χειμώνα (όχι δεν είναι το μαύρο). Φωτίζει τις μουντές μέρες και απογειώνει τη διάθεση. Δώσε βάση στην teddy τσάντα, για να κάνεις τη διαφορά με τα μάλλινα κομμάτια της ντουλάπας σου.

Ελένη Μενεγάκη

Tip: Είναι από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν όλη την άνοιξη. Το baby blue είναι η επιλογή σου, που θα συνδυάσεις με μπότες σε butter yellow - ε, είναι στα χρώματα του 2024!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Tip: "Puffer μου αγαπημένο, που με ζεσταίνεις τον χειμώνα και μου χαρίζεις στυλ" θα μπορούσαμε να πούμε γι' αυτό το key-item της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Προτίμησε μπεζ χρώμα, που θα το φοράς μέχρι να πιάσουν οι μεγάλες ζέστες.