Δέσποινα Βανδή & Ήβη Αδάμου: Με το ίδιο αποκαλυπτικό σύνολο αξίας 1.600 ευρώ - Τα επώνυμα brands που προτιμούν

Ποια τραγουδίστρια φόρεσε καλύτερα το outfit που προκάλεσε χαμό

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Από τη μία η Δέσποινα Βανδή και από την άλλη η Ήβη Αδάμου, δύο από τις πιο hot τραγουδίστριες στην πίστα, δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις στυλιστικές επιλογές τους, που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία και κάθε φορά προκαλούν έναν μικρό χαμό με τα "καυτά" συνολά τους.

Έτσι με διαφορά κάποιων μηνών, η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να κάνει μια εμφάνιση στο προηγούμενο J2US, που συζητήθηκε, φορώντας ένα ιδιαίτερο παντελόνι με κοψίματα στην περιοχή της μέσης, που συνδύασε με bralette με λεπτομέρειες δαντέλας και φούξια oversized σακάκι.

Το ίδιο ακριβώς σύνολο είχε φορέσει και τον περασμένο Νοέμβριο η Ήβη Αδάμου, στα πλαίσια του Fashion TV World’s Excellence Gala, τραγουδώντας το κομμάτι της, "Να τη χαίρεσαι". Συμπέρασμα; Και οι δύο τραγουδίστριες αγαπούν τα πολυτελή brands, αφού το κόστος φτάνει τα 1.600 ευρώ, για παντελόνι, τοπ και σακάκι, ενώ από κορμί (αν και με διαφορά ηλικίας) και τα δύο κορίτσια τα... σπάνε.

Στο μικροσκόπιο του λοιπόν δεν θα μπορούσαμε να μη βάλουμε τις δύο εμφανίσεις, αναλύοντας κάθε κομμάτι χωριστά και φυσικά σχολιάζοντας ποια από τις δύο τραγουδίστριες φόρεσε καλύτερα τις τάσεις, που θέλουν φέτος το... γυμνό δέρμα να έχει την τιμητική του - όσο πιο πολύ τόσο το καλύτερο.

Με το ίδιο αποκαλυπτικό σύνολο Δέσποινα Βανδή & η Ήβη Αδάμου

Πώς το φόρεσε η Δέσποινα Βανδή

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι είναι μία από τις πιο "καυτές" γυναίκες της εγχώριας showbiz και κάθε της εμφάνιση πάνω και κάτω από την πίστα δημιουργεί χαμούλη. Η Δέσποινα Βανδή έχει το χάρισμα να μπορεί να φοράει τα πιο θηλυκά ρούχα, αφού προσέχει τη διατροφή της και λιώνει στη γυμναστική καθημερινά.

δέσποινα βανδή

Έτσι στην εμφάνισή της στο J2US το περασμένο Σάββατο τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα με το αποκαλυπτικό της σύνολο, με παντελόνι που μοιάζει σαν να φαίνεται από μέσα το εσώρουχο, καθώς έχει κοψίματα σε στοχευμένα σημεία στη μέση.

βανδή στυλ

Οι άψογοι κοιλιακοί της τραγουδίστριας αναδείχτηκαν με ένα bralette με δαντέλα, αφήνοντας άφωνους όσους την είδαν, ολοκληρώνοντας το look της με φούξια σακάκι, δημιουργώντας και λίγο... Barbie style!

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν (και δικαίως) ότι πολλές στην ηλικία της θα ήθελαν να έχουν τέτοιο κορμί! Άρα έναν πόντο παραπάνω τον δικαιούται!

Πώς το φόρεσε η Ήβη Αδάμου

Μια κούκλα είναι η τραγουδίστρια και το απέδειξε, φορώντας τον περασμένο Νοέμβριο το ίδιο ακριβώς σύνολο με τη Δέσποινα Βανδή, δείχνοντας κι εκείνη με τη σειρά της, πως μια καλλίγραμμη σιλουέτα δεν έχει τίποτα να... φοβηθεί.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι το στυλιστικό αποτέλεσμα είναι κάθε άλλο παρά κιτς όταν διαθέτεις ένα καλογυμνασμένο σώμα, και η Ήβη Αδάμου το... έχει! Μάλιστα, εκείνη επέλεξε να αναδείξει την τάση χωρίς πανωφόρι, τονίζοντας ακόμα περισσότερο τα ιδιαίτερα cut-outs που έχει το παντελόνι.

Συμπέρασμα; Και οι δύο γυναίκες είναι απλώς χάρμα οφθαλμών και όσοι λένε το αντίθετο απλώς... θα ήθελαν να μπορούσαν κι εκείνοι!

Τα επώνυμα κομμάτια αξίας 1.600 ευρώ

παντελόνι με κοψίματα

Μαύρο παντελόνι με cut-outs, €575, The Attico

τοπ με δαντέλα

Μαύρο bralette με δαντέλα, €275, Dion Lee

σακάκι φούξια

Φούξια σακάκι, €755, Giuseppe Di Morabito