Γιορτή της Μητέρας: 10 διάσημες μαμάδες με το καλύτερο στυλ ever

Η μητρότητα εξελίσσει την κομψότητα και τη φινέτσα τους και τα looks τους μας εμπνέουν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μητρότητα απεικονίζει την πιο πρακτική πλευρά της ζωής, τουλάχιστον όσον αφορά στο στυλ και στις επιλογές ντυσίματος. Άλλωστε, το τρέξιμο με τα παιδιά και την οικογένεια, οι αλλαγές πάνας και τα λερωμένα χέρια των μωρών με φαγητά δεν προσφέρονται πάντα για σούπερ στυλάτες εμφανίσεις.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως οι μαμάδες δεν μπορούν να έχουν το προσωπικό τους στυλ — μάλλον εξελίσσουν την εμφάνισή τους και επιλέγουν την άνεση και τις εύκολες σιλουέτες σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Και αυτό ισχύει και για τις διάσημες μαμάδες.

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας στις 12 Μαϊου και μετά τις 6 δικές μας επώνυμες που φόρεσαν τα πιο μοδάτα σύνολα της άνοιξης, δες στη συνέχεια 10 διάσημες μαμάδες που έχουν το πιο κομψό στυλ. Είτε τις απολαύσεις στο κόκκινο χαλί είτε στη βόλτα με τα παιδιά τους, τα μοδάτα σύνολά τους δεν αποτυγχάνουν ποτέ να μας εμπνεύσουν για να αναβαθμίσουμε τα looks μας.

10 διάσημες μαμάδες με το καλύτερο στυλ ever

Victoria Beckham


Η σχεδιάστρια μόδας και μαμά τεσσάρων παιδιών φημίζεται για το κομψό στυλ της—σκέψου τα άψογα tailored κομμάτια, τα πολυτελή υφάσματα και τις κομψές σιλουέτες της. Στην πασαρέλα, η ομώνυμη μάρκα μόδας είναι αναμφισβήτητα μια υπέροχη προέκταση του προσωπικού της στυλ, ενώ στο Instagram παίρνουμε μια γεύση από την αξιοζήλευτη casual-chic γκαρνταρόμπα της όταν είναι παρέα με τα παιδιά της. Και ειλικρινά, δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό για να επιλέξεις κι εσύ, από ένα κοστουμι ή ένα ντραπέ φόρεμα.

Jennifer Lawrence


Οι εμφανίσεις της Jennifer Lawrence στο κόκκινο χαλί είναι πάντα άψογες, αλλά έχουμε εμμονή και με τις αβίαστα cool πολυτελείς εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό. Η ηθοποιός και η μητέρα του 2χρονου Cy, στηρίζεται σε bacis κομμάτια, που κάθε μαμά μπορεί εύκολα να δημιουργήσει στην καθημερινότητά της.

Chrissy Teigen


Είτε ντύνεται για το κόκκινο χαλί με τον σύζυγό της John Legend, είτε μαγειρεύει στην κουζίνα της είτε κάνει οικογενειακές διακοπές με τα τέσσερα παιδιά της, η Chrissy Teigen δεν θυσιάζει ποτέ το στυλ της. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της σε καλέσματα είναι πάντα εκθαμβωτικές, οι off-duty εμφανίσεις της είναι πάλι γοητευτικές, ενώ και τα business-casual outfit της είναι δελεαστικά σικάτα.

Katie Holmes


Από τα μοντέρνα τζιν ρούχα της μέχρι τα πολυτελή παλτό, τα νεανικά φορέματα και τα βολικά αθλητικά παπούτσια της, η casual ντουλάπα της Katie Holmes στη Νέα Υόρκη - είτε πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ είτε βόλτα με την κόρη της, Suri - είναι πάντα σούπερ στυλάτη. Όταν το επιβάλλει η περίσταση - μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ή σε μια επίδειξη μόδας - τα glam και κομψά σύνολά της είναι πάντα to-the-point.

Gigi Hadid


Οι τάσεις για την Gigi Hadid είναι καθημερινότητα, αφού το σούπερ μόντελ τις γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα - από πρώτο χέρι! Από την αξιοζήλευτη συλλογή sneaker της μέχρι τα πολυτελή δερμάτινα τζάκετ και τα αξεσουάρ της δεκαετίας του '90, τα μοντέρνα, δροσερά και νεανικά της looks είναι πάντα άξια πηγή έμπνευσης.

Rihanna


Η Rihanna δεν παραλείπει ποτέ να εντυπωσιάζει με το statement στυλ της. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη της, έχει παίξει με τους δικούς της κανόνες όσον αφορά στη μόδα. Από τις εντυπωσιακές σιλουέτες της μέχρι τα παιχνιδιάρικα αξεσουάρ της, τα looks της είναι εντυπωσιακά. Παραμένει μία από τις πιο εμβληματικές και στιλάτες μαμάδες εκεί έξω.

Anne Hathaway


Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ και μαμά δύο παιδιών κλέβει πάντα την παράσταση — και αυτό ισχύει και για τα ρούχα της. Είτε επιλέγει την κλασική γοητεία του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί είτε διασκεδάζει με preppy κομμάτια στην καθημερινότητά της, κάθε της εμφάνιση ποικίλλει από κομψή έως πρακτική αλλά είναι πάντα αβίαστα κομψή.

Irina Shayk


Το supermodel και ηθοποιός είναι η απόλυτη μοντέρνα μαμά. Είτε παρακολουθεί την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με τολμηρές, δερμάτινες εμφανίσεις είτε πηγαίνει βόλτα την κόρη της με τζιν παντελόνι, πάντα είναι χάρμα οφθαλμών!

Jennifer Lopez


Mαμά δύο παιδιών και σούπερ θηλυκό, όπως την είδαμε και στο πρόσφατο Met Gala, αποπνέει έντονο σεξαπίλ σε κάθε της εμφάνιση. Με τζιν παντελόνι, φόρμες αλλά και με σέξι κομμάτια, δεν μπορείς να πάρεις εύκολα το βλέμμα σου από πάνω της.

Αmal Alamuddin


Η σύζυγος του George Klooney και μητέρα των δίδυμων παιδιών τους είναι ο ορισμός της έμφυτης κομψότητας. Το επάγγελμά της ως δικηγόρος την έχει βοηθήσει να αποκτήσει φινέτσα και γοητεία, κάτι που είναι ξεκάθαρο τόσο στα casualwear όσο και στα βραδινά της ντυσίματα.