6 επώνυμες φόρεσαν τα πιο μοδάτα ανοιξιάτικα looks - Οι τάσεις που θα βλέπεις παντού

Τα πιο κομψά σύνολα που θέλεις να δοκιμάσεις κι εσύ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instgaram
instgaram

Όταν μιλάμε για μόδα και τάσεις το μυαλό μας αυτόματα πηγαίνει στις αγαπημένες μας celebrities που διαθέτουν εξαιρετικό στυλ και κάθε τους εμφάνιση κάνει εύκολα δήλωση μόδας - όλες οι επώνυμες κυρίες που θα θαυμάσετε στη συνέχεια έχουν αναδείξει μία προς μία τις βασικές τάσεις της σεζόν και σίγουρα θέλουμε να δοκιμάσουμε τις εμπνεύσεις τους και τα σύνολα που φόρεσαν.

Από τα φωτεινά χρώματα και τα ανοιξιάτικα εμπριμέ μέχρι τα τζιν και τα tailored παντελόνια, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στα εμπνευσμένα outfits των πιο κομψών κυριών της TV για να πάρεις ιδές και να κοπιάρεις τις εμφανίσεις τους.

6 επώνυμες φόρεσαν τα πιο μοδάτα ανοιξιάτικα looks

Κατερίνα Καραβάτου

Purple rain ια μπορούσε να τραγουδάει η Κατερίνα Καραβάτου και όχι άδικα, αφού το μοβ χρώμα είναι top για την άνοιξη. Μάλιστα σε μια δυνατή μονοχρωμία, η εμφάνισή σου δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Κλέλια Ανδριολάτου


Η sexy Κλέλια Ανδριολάτου, δημιουργεί εύστοχα ένα "σεμνό" lolita style με έντονη αύρα από το παρελθόν και μας τρελαίνει. Το μπλε χρώμα δεν πρέπει να λείπει από τα σύνολα της άνοιξης.

Δούκισσα Νομικού

Μπορείς να το πεις και crop top ή bralette ακόμα και lingerie. Το σίγουρο ειναι πως η Δούκισσα Νομικού επιλέγει να κάνει το πιο στυλάτο layering της άνοιξης με blazer πάνω από το trendy top της. Και θηλυκή και φινετσάτη!

Ελένη Μενεγάκη

Το quiet luxury style είναι το αγαπημένο της Ελένης Μενεγάκη, που το τιμά και με το παραπάνω εντός καιεκτός πλατό. Γιατί όταν έχεις έμφυτη κομψότητα μπορείς εύκολα ένα basic denim παντελόνι να το απογειώσεις με ένα κρουαζέ φλοράλ τοπ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με girly διάθεση και barbiecore style αλλά στην πιο cool εκδοχή του, η παρουσιάστρια είναι πιο... happy από ποτέ, επιλέγοντας το Νο1 παντελόνι της άνοιξης, ένα wide-leg σε φούξια τόνο. Δοκίμασέ το με λευκό όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, για να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Κατερίνα Καινούργιου

Τα φορέματα της άνοιξης ταιριάζουν στις... βασίλισσες της TV. Μια βουτιά σε μεγάλα μπλε φλοράλ έκανε η Κατερίνα Καινούργιου και μας μετέφερε νοερά στη Μύκονο, Σαντορίνη και Πάρο... Μην ξεχάσεις να βάλεις το φόρεμα αυτό και στην καλοκαιρινή σου βαλίτσα.