Είσαι καλεσμένη σε γάμο καλοκαίρι; 10 διάσημες Ελληνίδες σού δείχνουν τι να φορέσεις

Εντυπωσιακές εμφανίσεις που ταιριάζουν στην περίσταση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Είσαι καλεσμένη σε γάμο καλοκαίρι; 10 διάσημες Ελληνίδες σού δείχνουν τι να φορέσεις

Λίγες μέρες μόνο έμειναν και από τον επίσημο ερχομό του καλοκαιριού -γιατί ο καιρός ήδη είναι ζεστός- και οι περισσότερες ήδη έχουμε λάβει καλέσματα για γάμους μέσα στις επόμενες εβδομάδες, οπότε παρατηρείται γενικά μια στυλιστική... αναταραχή σχετικά με το βραδινό φόρεμα ή το σύνολο που θα επιλέξουμε.

Ως γνωστός οι προτάσεις και οι επιλογές είναι πολλές, οι τάσεις ακόμα περισσότερες και εμείς το μόνο που ζητάμε είναι να φορέσουμε ένα κομμάτι που θα μας κάνει να λάμψουμε με την εμφάνισή μας, χαρίζοντάς μας τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Ευτυχώς για εμάς, 10 αγαπημένες μας επώνυμες από την εγχώρια showbiz φόρεσαν ήδη... τα καλά τους και μας δείχνουν τις δικές τους επιλογές που ταιριάζουν απόλυτα εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Δώσε βάση λοιπόν στο ακόλουθο βίντεο του youweekly.gr και, ανάλογα με το στυλ σου και τον γάμο που θα παραβρεθείς, πάρε ιδέες για το look σου.


10 διάσημες Ελληνίδες σού δείχνουν τι να φορέσεις σε γάμο

Φαίη Σκορδά

φαίη σκορδά

Η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε παρά να υιοθετήσει την τάση #barbiecore, με μίνι ρόζ φόρεμα @desiree_fashion.

Έβελυν Καζαντζόγλου

έβελυν καζαντζόγλου

Η Έβελυν Καζαντζόγλου προτείνει ένα bold co-ord @efipapaioannou, ειδικά εάν ο γάμος που θα παραβρεθείς γίνεται σε κτήμα με πισίνα.

Βάσια Κωσταρά

βάσια κωσταρά

Η Βάσια Κωσταρά "παίζει" με τα "φρουτένια" μοτίβα, μέσα από ένα μίνι κρουαζέ φόρεμα από τη δική της συλλογή @vassiakostarabrand, που θα τονίσει το κοριτσίστικο στυλ σου.

Κατερίνα Καραβάτου

κατερίνα καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου με φούξια co-ord @newfashion_athens, το περίφημο "γυναικείο κοστούμι" με βερμούδα και σακάκι, κάνει απλά δήλωση μόδας!

Κατερίνα Καινούργιου

κατερίνα καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου βάζει... φωτιά στα κόκκινα με ένα ρετρό Α line φόρεμα @accessfashiongr, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Μπέτυ Μαγγίρα

μπέττυ μαγγίρα

Ανατρεπτική και σούπερ στυλάτη, η Μπέτυ Μαγγίρα προτιμά ένα κοστούμι color blocking @kathyblackgr, παίζοντας με ροζ και πορτοκαλί. So wow!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιμένει στις μοδάτες ολόσωμες φόρμες με cut-outs, επιλέγοντας ένα mint jumpsuit @toimoifashion.

Τατιάνα Στεφανίδου

στεφανίδου

Φινετσάτη και elegant επιλογή για την Τατιάνα Στεφανίδου, που αυτό το ruffles μάξι φόρεμα @katko_styles είναι ο ορισμός της εκλεπτυσμένης αισθητικής.

Αθηνά Οικονομάκου

αθηνά οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου με σύνολο @projectsoma συνδυάζει φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους prints, δημιουργώντας μια statement εμφάνιση.

Ζόζεφιν

ζόζεφιν

Σούπερ καλοκαιρινή και "καυτή", η Ζόζεφιν προτείνει μια πιο boho εναλλακτική σε ένα γαμήλιο κάλεσμα, με μάξι σέξι φόρεμα @jadedldn, που συνδυάζει με εντυπωσιακά χρυσαφί κοσμήματα.