Κάνε δικό σου το γυμναστήριο με αυτό το μαύρο κολάν από τα Oysho

Πρέπει να το έχεις στη συλλογή σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνε δικό σου το γυμναστήριο με αυτό το μαύρο κολάν από τα Oysho

Μόλις κάνεις δικό σου αυτό το κολάν από τα Oysho, θα εντυπωσιάσεις όλο το γυμναστήριο, όταν με το καλό ανοίξει ξανά! Πρέπει λοιπόν να είσαι έτοιμη και στιλάτη για το μεγάλο σου comeback, με τα πιο μοδάτα ρούχα που θα ζηλεύουν όλοι.

Μπορεί για τώρα να κάνουμε όλοι τη γυμναστική μας στο σπίτι, σε λίγο καιρό ωστόσο θα επιστρέψουμε στα γυμναστήρια μας και πρέπει να είμαστε άκρως προετοιμασμένοι.

Σου βρήκαμε λοιπόν το τέλειο κολάν που θα σε κάνει την πιο στιλάτη του γυμναστηρίου. Μαύρο με διακριτικές διαφάνειες, το ρούχο αυτό είναι ικανό να κολάσει τον οποιονδήποτε!

Μιας και θα βρεθείς στα Oysho, τσέκαρε και αυτό το νυχτικό που βρήκαμε και θα το αγαπήσεις!

Κοστίζει 29,99 και θα το βρεις στο online store του Oysho!

Κολάν oysho

Συνδύασε αυτό το κολάν με το πιο τέλειο αθλητικό μπουστάκι

Αυτό το υπέροχο αθλητικό μπουστάκι που βρήκαμε στα καταστήματα Oysho, σιγά σιγά ξεπουλάει μίας και είναι εξαιρετικά οικονομικό και χρήσιμο για τις εξορμήσεις σας στο γυμναστήριο. Τρέξε λοιπόν να το προλάβεις προκειμένου να το βάλεις στην συλλογή σου!

Οι προσφορές συνεχίζονται στα Oysho και μέσα σε αυτές εντάσσεται και αυτό το βολικό αθλητικό μπουστάκι που δε θα βγάζεις από πάνω σου.

Μιας και είπαμε για τα Oysho, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο νυχτικό!

Είναι μαύρο και ελαστικό, ενώ έχει και υψηλή στήριξη. Το καλύτερο απ' όλα όμως είναι το σχέδιο του, μιας και έχει δίχτυ σε διακριτικά σημεία, και κάνει μία υπέροχη πλάτη.

Τρέξε λοιπόν να το κάνεις δικό σου και ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις στο γυμναστήριο!

Αθλητικό σουτιέν oysho

Αν πάλι δεν ψάχνεις αθλητικό μπουστάκι, πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το push- up bra από τα Oysho

Τρέξε να προλάβεις την νέα έκπτωση που έχει βγει στα Oysho και προκαλεί πανικό. Στα καταστήματα θα βρεις hot push up σουτιέν με μόνο 7,99€. Είναι άκρως αισθησιακό, ενώ φτιάχνει και το μέγεθος του στήθους σου.

Το γυναικείο στήθος πρέπει να το προσέχετε, αφού είναι και το πρώτο πράγματα που παρατηρεί, όχι μόνο ένας άνδρας, αλλά ολόκληρος ο ανδρικός πληθυσμός. Εμείς σου βρήκαμε ένα σουτιέν που είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί.

Αν μπεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Oysho και συγκεκριμένα, στην στήλη με τις προσφορές θα βρεις πολλά προϊόντα που βρίσκονται σε έκπτωση. Όπως το push up σουτιέν που σου προτείνουμε, το οποίο κοστίζει μόνο 7,99€.

Σουτιέν push up με δαντέλα και λάστιχο

Oysho push up σουτιέν

Στα Oysho μπορείς να βρεις και μπικίνι για το καλοκαίρι. Αυτό το πράσινο τρικίνι που είδαμε είναι μόνο για τολμηρές αλλά «τσακίζει» ταμεία!

TAGS