Το απόλυτο look στα must-have χρώματα της άνοιξης

Sporty ή glam... αλλάζοντας μόνο παπούτσια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το απόλυτο look στα must-have χρώματα της άνοιξης

Είναι τόσα πολλά τα χρώματα φέτος που θα κυριαρχήσουν στην γκαρνταρόμπα μας που δύσκολα θα μπορέσουμε να διαλέξουμε. Οι τάσεις S/S 2021 ψηφίζουν φωτεινές αποχρώσεις και οι σχεδιαστές υποστηρίζουν πως πρέπει να τις φορέσουμε μαζί! Τι σημαίνει αυτό; Να μην διαλέξεις, για παράδειγμα, ένα πράσινο παντελόνι και να το σετάρεις με μαύρα κομμάτια, ούτε ένα φούξια με λευκό. Αυτά είναι safe επιλογές και δεν μας ταιριάζουν!

Ο σκοπός είναι να αποκτήσεις δύο εντυπωσιακά κομμάτια στις πιο must-have αποχρώσεις της άνοιξης και να κάνεις τον πιο ξεχωριστό συνδυασμό, απογειώνοντας το ανοιξιάτικο color blocking, που ήδη ξέρεις τους κανόνες του για να το πετύχεις.

Το street style ήδη έχει δείξει την προτίμησή του στους πιο ανατρεπτικούς χρωματικούς συνδυασμούς, ξέρεις αυτούς που στο μυαλό μας φαντάζουν κιτς, αλλά στην πράξη μένουμε όλες με το στόμα ανοιχτό. Το μήνυμα που περνούν τα πιο in fashion κορίτσια του κόσμου είναι να φορέσουμε τα πιο φωτεινά χρώματα φέτος, αφήνοντας πίσω μας έναν μουντό χειμώνα, που θέλουμε να ξεχάσουμε - όχι μόνο στυλιστικά!

φούξια και πράσινο στο street style

Κάνε λοιπόν την αρχή με δύο βασικά κομμάτια, ένα πουκάμισο και ένα cargo παντελόνι σε φούξια και πράσινο χρώμα και δημιούργησε 2 μοναδικά looks αλλάζοντας μόνο τα παπούτσια. Φυσικά, έχεις τσεκάρει και την απόλυτα επιτυχημένη προσπάθεια της Chiara Ferragni να αναμείξει τα χρώματα, οπότε είσαι σε καλό δρόμο...

2 κομμάτια - 2 συνδυασμοί για πρωί & βράδυ

Το πουκάμισο

ροζ πουκάμισο

Ροζ πουκάμισο, €19,95, Zara

Μέσα στα χρώματα που λατρεύουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι (και τον χειμώνα μη σου πω) είναι το ροζ σε όλους του τους τόνους. Γιατί μπορεί να θυμίζει λίγο Barbie, αλλά είναι στο χέρι μας να το κάνουμε πιο δυναμικό και να το βοηθήσουμε να ξεφύγει από τον γλυκανάλατο... ρομαντισμό του. Πώς θα το πετύχουμε; Αποικτώντας ένα πουκάμισο σε κλασική γραμμή, σε έντονο τόνο, που θα το φορέσουμε και σε romantic looks αλλά και σε πιο θηλυκές εμφανίσεις. Να ξέρεις ότι τα τύπου αντρικά πουκάμισα σε... γυναικεία χρώματα είναι κομμάτια φετίχ!

To παντελόνι

πράσινο cargo παντελόνι

Πράσινο cargo παντελόνι, €15,59, Bershka

Θα χρειαστείς ένα πράσινο σε όποιο τόνο σου αρέσει περισσότερο, από το κλασικό του... γκαζόν μέχρι το φλούο. Προτίμησε ένα κομμάτι sporty, ένα με τσέπες και αλυσίδες, για να μπορέσεις να το φορέσεις σε casual αλλά και σε πιο glam εμφανίσεις. Το πλεονέκτημά του με το λάστιχο στον αστράγαλο είναι ότι θα αφήσει να αναδειχτούν τα παπούτσια σου, που αποτελούν το έτερο... κομμάτι-κλειδί για να πετύχεις 2 διαφορετικά σύνολα για πρωί και βράδυ.

Τα παπούτσια το πρωί

tie-dye slipers

Tie-dye γούνινες slipers, €14,99, Bozikis

Τα παπούτσια το βράδυ

φούξια πέδιλα

Φούξια strappy πέδιλα, Pinko

Δεν θα σχολιάσω πολλά εδώ, αφού καταλαβαίνεις εύκολα με με τις γούνινες sliders θα βγεις το πρωί ή το απόγευμα για καφέ με τις φίλες σου (περίμενε λιγάκι, ανοίγουν όλα όπου να' ναι!) και με τα υπέρκομψα αυτά φούξια πέδιλα που σου προτείνω θα απολαύσεις το βράδυ το ποτό σου, πάντα τηρώντας τις αποστάσεις και αποφεύγοντας χώρους με συνωστισμό. Και αφαλής και στυλάτη!