The new workwear: Πώς θα ντυθείς στη δουλειά για να συνεχίσεις για... ποτό;

Πολυμορφικά κομμάτια για να βγεις το βράδυ... φρεσκάροντας μόνο το μακιγιάζ σου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The new workwear: Πώς θα ντυθείς στη δουλειά για να συνεχίσεις για... ποτό;

Η επιλογή των ρούχων που θα φορέσεις καθημερινά στη δουλειά είναι από μόνη της μια δύσκολη διαδικασία. Γιατί θέλεις να είναι άνετα, στυλάτα και «πολυμορφικά», ώστε να σε πάνε από το γραφείο στη βόλτα σου το βράδυ, φρεσκάροντας απλώς το μακιγιάζ σου! Αυτό θα σου δείξω πώς θα πετύχεις, επιλέγοντας σωστά κομμάτια που είναι και στυλάτα και παίζουν στην... παρτίδα της μόδας έξυπνα και διπλωματικά.

Για να πας στη δουλειά χρειάζεσαι ένα συγκεκριμένο ύφος στα ρούχα σου, που δεν πρέπει να είναι πολύ αποκαλυπτικά, ούτε άβολα (πολύ στενά, για παράδειγμα), ούτε πολύ κλασικά αλλά και σε καμία περίπτωση ντεμοντέ και εκτός των τάσεων. Σίγουρα έχεις πολλές τέτοιες... στολές εργασίας, αλλά δες ποιες πρέπει να επιλέξεις για να βγεις εύκολα μετά τις πολλές ώρες δουλειάς για καφεδάκι ή ποτό!

Το περίφημο athleisure look

metallic skirt

Μια safe επιλογή για να είσαι καλοντυμένη και in fashion όλη μέρα είναι το περίφημο athleisure look, αν ξέρεις να το κάνεις σωστά. Συνδύασε σπορτίβ κομμάτια με πιο βραδινά και δώσε βάση στα παπούτσια και στα αξεσουάρ. Μπορείς να φορέσεις τα αθλητικά σου για να είσαι πιο cool και άνετη αλλά και εκείνες τις πλατφόρμες που αλλάζουν εντελώς το στυλ σου.

Κάνε layering

layering καλοκαιρινό street style

Όλη μέρα στη δουλειά, μέσα-έξω σε γραφεία, ανάμεσα στα meetings και στις συσκέψεις, πηγαίνεις σε πελάτες, συναντάς κόσμο εκτός γραφείου, οπότε σκέψου έξυπνα. Το layering είναι μια ασφαλής λύση, ειδικά εάν παίξεις με τα χρώματα και τα prints, θα είσαι καλοντυμένη όλη μέρα και στο βράδυ θα χαλαρώσεις το ίδιο στυλάτη με την παρέα σου.

Το μυστικό ενός φορέματος

floral dress

Είναι αυτό που λέμε "άσος στο μανίκι", αφού με ένα φόρεμα μπορείς να διαχειριστείς τόσο ένα κομψό look στη δουλειά όσο και μια βραδινή έξοδο. Προτίμησε έντονα χρώματα και μοτίβα που είναι μέσα στις τάσεις της σεζόν, ειδικά ένα floral που δεν θα σε προδώσει ποτέ. Το μυστικό εδώ είναι στα αξεσουάρ, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια statement εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ.

In the details

neon bag στο street style

Στις λεπτομέρειες κρίνεται η διαφορά! Τι σημαίνει αυτό; Μπορείς ένα sporty look να το κρατήσεις και το βράδυ εάν έχεις φροντίσει να κρατήσεις μια μοδάτη τσάντα (με χρώμα, με διακοσμητικά), που σίγουρα θα βάλει αυτή τη διαφορετική πινελιά που χρειάζεσαι για να μεταφερθείς... εκτός γραφείου! Και φυσικά η τάση με τα ankle blets είναι ό,τι πρέπει για να μεταμορφώσεις ένα απλό παντελόνι σε bold κομμάτι!