Βερμούδες... που αγαπάμε να μισούμε!

Μάθε τα ιδιαίτερα στυλιστικά τους μυστικά και θα τις λατρέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βερμούδες... που αγαπάμε να μισούμε!

Τις θεωρείς άκομψες και λίγο... μαμαδίστικες; Σου φαίνονται ντεμοντέ και δεν μπορείς καν να τις εντάξεις στα looks σου; Εν μέρει είσαι δικαιολογημένη, αφού όντως η βερμούδα είναι ένα από τα πιο δύσκολα στυλιστικά κομμάτια της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας.

Αν και είναι πολύ άνετο καλοκαιρινό ρούχο, αυτό το μακρύ σορτς το βλέπουμε συνήθως με μισό... μάτι γιατί νομίζουμε πως πέρα από το γεγονός ότι είναι βολικό δεν μας μοιάζει ούτε κομψό ούτε σικάτο. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, αφού για να πετύχει ένα look με βερμούδα πρέπει να ξέρεις πώς να τη φορέσεις σωστά.

σακάκι βερμούδα

Μυστικά & tips για κομψούς συνδυασμούς με βερμούδα

Πράγματι, μια βερμούδα δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου αφού είναι πολύ βολική, με την προϋπόθεση ότι ξέρεις πώς να τη συνδυάσεις. Μάθε λοιπόν πώς να τη φορέσεις σωστά φέτος το καλοκαίρι!

  • Με σακάκι: θα έχεις αυτόματα ένα σικάτο office look (δες εδώ τι να φορέσεις για να πας εύκολα από το γραφείο για ποτό) αλλά και ένα σύνολο που θα σε πάει από το πρωί για καφέ μέχρι τη βραδινή σου έξοδο, ειδικά εάν φορέσεις πλατφόρμες ή τα αγαπημένα σου πέδιλα.
  • Με T-shirt: Κλασική επιλογή που θα τη βάλεις και στις διακοπές με τις flip flops σου. Προτίμησε ένα cut-out crop top (δες εδώ τα καλύτερα της σεζόν) για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.
  • Πες "ναι" στο κοστούμι: Σκέψου όπως εάν επρόκειτο να φορέσεις ένα μακρύ παντελόνι με ίδιο σακάκι σε μια έξοδό σου. Προτίμησε φέτος να είναι σε φωτεινό χρώμα και με ζώνη στη μέση για να δημιουργήσεις μια κομψή σιλουέτα.
  • Με bralette: Βάλε μια σέξι πινελιά στο καθημερινό σου look, επιλέγοντας ένα τοπ του τύπου σουτιέν (δες εδώ πώς θα το φορέσεις). Το bralette θα αναδείξει τις γραμμές σου και μπορείς να ρίξεις από πάνω σου ένα oversized σακάκι (ιδανικά σε φλούο χρώμα).

twin set κοστούμι με βερμούδα

Extra tip: Τα ψηλοτάκουνα είναι η ιδανική επιλογή για να φανεί καλύτερα η κορμοστασιά σου και να αποκτήσεις το ύψος που... απαιτεί η βερμούδα για να αναδειχτεί.