5+1 midi φούστες που πρέπει να επενδύσεις το καλοκαίρι

Διάλεξε τη δική σου αγαπημένη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5+1 midi φούστες που πρέπει να επενδύσεις το καλοκαίρι

Αν αγαπάς τις μίντι φούστες, φέτος η αγορά σού προτείνει άπειρα ντεσέν και γραμμές, για όλα τα budget και τους σωματότυπους. Δυνατή τάση φέτος (δες τα trends S/S2021), θα ανακαλύψεις ότι αυτό το κομμάτι μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη παντού και πάντα, από μια βόλτα στην παραλία μέχρι μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση αλλά και το καλοκαιρινό πάρτι στο οποίο θα δώσεις το "παρών" (δες εδώ τα party looks του καλοκαιριού).

Η μίντι φούστα έχει αγαπηθεί από τις απανταχού fashionistas για πολλούς λόγους, καθώς είναι ένα ρούχο άνετο και δροσερό για το καλοκαίρι, κρύβει αρκετές αδυναμίες στο σώμα μας, αρκεί να ξέρουμε ποια θα επιλέξουμε, οπότε εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει από τις 6 προτάσεις μας. Από denim και φλοράλ μέχρι πλισέ και με βολάν, όλες έχουν τα δικά τους ατού για να αναδείξουν μια καλοκαιρινή σου εμφάνιση.

Οι 6 βασικές midi φούστες του καλοκαιριού

Denim

μίντι τζιν φούστα

Άφησε κατά μέρος τις κλασικές και προτίμησε μία ψηλόμενη με κουμπιά. Για μια σέξι σιλουέτα βάλε μια λεπτή ζώνη στη μέση και άφησε ανοιχτά μερικά κουμπιά στο τέλείωμα.

Floral

μίντι φούστα φλοράλ

Η τάση φέτος θέλει τις φούστες με όγκο. Οπότε προτίμησε μία σε μαύρο καμβά και με μεγάλα λουλούδια, που θα τη βάλεις το πρωί με T-shirt και αθλητικά και το βράδυ με ένα crop top και πέδιλα.

A Line

μίντι φούστα σε Α γραμμή

Μία από τις πιο θηλυκές φούστες στην ιστορία της μόδας, αφού αναδεικνύει τις γραμμές μας. Φόρεσέ την με ένα εφαρμοστό πουκάμισο και τις σούπερ σέξι γόβες σου. Αν έχεις κοιλίτσα, βάλε ένα πιο φαρδύ top που θα την καλύπτει.

Ruffles

μίντι μπεζ φούστα με βολάν

Η φούστα της σεζόν. Σε στενή γραμμή και με σειρές βολάν μπροστά είναι κομψή και σέξι. Αναδεικνύεται με στενό μπλουζάκι.

Πλισέ

μίντι πλισέ φούστα

Προτίμησε μία σε λεπτό ύφασμα για να μην έχει έξτρα όγκο και σε ένα από τα χρώματα της σεζόν. Ιδανικά μοβ αλλά και πράσινο, που είναι μεγάλη τάση.

Tutu

μίντι με τούλι

Μην τη φορέσεις μόνο σε γάμους και βαφτίσεις. Είναι ο ορισμός ενός girly look, ειδικά εάν προτιμήσεις μία σε ροζ χρώμα. Θα την αναδείξεις με T-shirt τα "σταράκια" σου!