Καλοκαιρινά κοσμήματα που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου

Θα τα λατρέψεις στα all-day summer looks σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλοκαιρινά κοσμήματα που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου

Το καλοκαίρι θέλουμε να φοράμε όσο γίνεται πιο απλά ρούχα, να είμαστε άνετες στις βόλτες μας στις διακοπές αλλά και στην παραλία, φροντίζοντας ακόμα να μην αλλάζουμε outfits, πηγαίνοντας από το πρωί ως το βράδυ παντού με beachwear looks.

Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν, χρειαζόμαστε κάτι που θα αναβαθμίσει τις εμφανίσεις μας, όσο απλές κι αν είναι. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά τα αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν εύκολα στο καλοκαιρινό μας στυλ. Μάλιστα είναι τόσο πολλοί οι συνδυασμοί και οι επιλογές, που μπορείς να έχεις διαρκώς νέα looks. Δες λοιπόν τα trends στα κοσμήματα, που θα σε συνοδεύουν όλο το καλoκαίρι και άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη να φτάσει όπου σου... επιτρέπεται!

Κοχύλια, αγαπημένα

κοχύλια καλοκαιρινά κοσμήματα

Τα κοχύλια κυριαρχούν παντού, όχι μόνο στα κοσμήματα αλλά και σε τσάντες, καπέλα, σανδάλια. Διάλεξε το κολιέ ή το βραχιόλι που σου αρέσει και χρησιμοποίησε λευκά κοχύλια ή σε χρυσαφί και ασημί τόνους. Ακόμα καλύτερα, μπορείς να τα συνδυάσεις.

κοχύλια κοσμήματα

Layering με στυλ

boho layering

Ήδη το γνωρίζεις πως οι σειρές κολιέ στο λαιμό είναι ό,τι πιο must-have μπορείς να σκεφτείς για να αναδείξεις το καλό σου γούστο και την κομψότητά σου. Πολλά κολιέ μαζί διαφορετικού μήκους και μεγέθους μπορούν να δώσουν χαρακτήρα σε όλα σου τα outfits, αρκεί φυσικά να ξέρεις τους κανόνες. Άλλωστε σου χρειάζεται και για το τέλειο boho style.

Mix & Match

layering κολιέ διαφορετικά

Βγες από τους κανόνες και τις νόρμες που θέλουν τα κοσμήματα να ταιριάζουν χρωματικά μεταξύ τους. Μπορείς να επιλέξεις ασημένια σκουλαρίκια με χρυσά κολιέ ή διαφορετικά δαχτυλίδια. Οτιδήποτε σου αρέσει είναι και το σωστό, να ξέρεις, οπότε εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

Anklets στα πόδια σου

anklets χρυσή αλυσίδα

Λεπτεπίλεπτα βραχιολάκια και αλυσίδες στο πόδι αλλά και πιο "χοντροκομμένα" κομμάτια θα αναδείξουν όχι μόνο τα πόδια σου αλλά και τα παπούτσια σου, με εμφαση φυσικά σε σανδάλια και mules. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές ώστε να βρεις ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει.

layering anklets

Ανόμοια σκουλαρίκια

μικρά και μεγάλα σκουλαρίκια

Αν σου έχουν μείνει σκουλαρίκια από διαφορετικά ζευγάρια, είναι η σεζόν σου! Φόρεσε μικρότερα και μεγαλύτερα μαζί, διαφορετικά σχέδια και χρώματα και άφησέ τα να κάνουν fashion statement. Ιδανικά θα μαζέψεις τα μαλλιά σου για να τα αναδείξεις.

διαφορετικά σκουλαρίκια