Ξέρεις τι θα φορέσεις πάνω από το μαγιό σου για να είσαι σούπερ stylish;

Πέρα από τα κλασικά καφτάνια... φυσικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέρεις τι θα φορέσεις πάνω από το μαγιό σου για να είσαι σούπερ stylish;

Μπορεί ο καιρός να μας κάνει ακόμα μερικά... μίνι τερτίπια, αλλά εμείς δεν πτοούμαστε. Καλοκαιράκι έρχεται και έχουμε ήδη υποσχεθεί στον εαυτό μας πως θα το ζήσουμε με όλο μας το είναι και φυσικά στο έπκαρο. Το δικαιούμαστε, άλλωστε, μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού αλλά και μέσα στο φόβο της πανδημίας.

Τι κάνουμε λοιπόν; Όλες έχουμε ανοίξει τσάντες θαλάσσης, συρτάτια και κούτες για να δούμε τι ακριβώς έχουμε σε μαγιό και... συνοδευτικά προκειμένου να πάμε στην παραλία στυλάτες και έτοιμες για όλα! Αρχικά πρέπει να τσεκάρουμε τις τάσεις στα μαγιό για να διαλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει (μπορεί και περισσότερα από ένα, γιατί όχι;). Εδώ θα πω να μη φοβηθείς να μπεις στο δοκιμαστήριο και να βάλεις πολλά σχέδια και μοτίβα μέχρι να καταλήξεις σε αυτό που σου πηγαίνει, αφού κάθε σωματότυπος έχει τα δικά του μυστικά όσον αφορά στην επιλογή των μαγιό.

μαγιό με καφτάνι

Τι θα φορέσεις πάνω από το μαγιό σου

Η αλήθεια είναι πως μόλις βρούμε το μαγιό που μας αρέσει νιώθουμε και λίγο... σαν να έχουμε πιάσει το λότο! Κι όχι άδικα, αφού αυτό είναι για εμάς μια μικρή νίκη. Πάντα το μαγιό είναι ένας... πονοκέφαλος, καθώς αφήνει σε κοινή θέα τα αδύνατά μας σημεία, τα παραπανίσια κιλάκια μας και τα λοιπά και τα λοιπά... Θέλουμε, λοιπόν, να βάλουμε και κάτι από πάνω για να είμαστε όμορφες στην παραλία, να καλύψουμε... ό,τι καλύπτεται και φυσικά στυλάτες. Να σου προτείνω οπότε μερικές επιλογές που έχεις (πέρα από τα κλασικά καφτάνια, που και αυτά ωραία είναι) για να φορέσεις πάνω (και κάτω) από το μαγιό σου.

Φαρδύ πουκάμισο

μαγιό με πουκάμισο

Ένα λινό, αντρικού τύπου πουκάμισο ή μια φαρδιά εμπριμέ πουκαμίσα θα σε καλύψει και με το παραπάνω και μετά θα μπορείς άνετα να πας και για ποτό στο μπαράκι.

Μάξι φούστα

μαγιό με φούστα

Μπορεί να είναι boho style, μια πουαντιγέ πιο θηλυκή, με βολάν ή πιο στενή, με lace λεπτομέρειες αλλά και μία floral. Aνάλογα με το μαγιό σου, διάλεξε αυτή που ταιριάζει.

Μίνι φόρεμα

μαγιό με πλεκτό φόρεμα

Στενό ή πιο φαρδύ είναι η πιο εύκολη επιλογή για να πας για μπάνιο. Φέτος προτίμησε ένα σε ρετρό στυλ και μάλιστα πλεκτό για να αναβιώσεις τη δεκαετία των 70s.

Jumpsuit ή playsuit

μαγιό με φόρμα

Βολικά κομμάτια και στυλάτα για μια εμφάνιση στην πλαζ! Είναι δροσερά και μπορείς εύκολα μετά να πας μια βόλτα στα σοκάκια του νησιού.

Παντελόνι

μαγιό με παντελόνι

Μια ιδιαίτερη επιλογή, αφού δεν μιλάω για φαρδιά παντελόνα (που και αυτή παίζει φυσικά στις επιλογές) αλλά για ένα κομψό παντελόνι κοστουμιού που συνδυάζεται άριστα με το ολόσωμο μαγιό σου. Με αυτή την εμφάνιση θα κάνεις grande... είσοδο σε μια περιποιημένη παραλία αλλά και στην πισίνα ενός ξενοδοχείου.

Παρεό

μαγιό με παρεό

Η λύση της... τελευταίας στιγμής, αφού σίγουρα το φοράς συνέχεια. Μπορείς να το δέσεις με ποικίλους τρόπους και να μην μοιάζει η μία εμφάνισή σου με την άλλη.

Σορτσάκι

μαγιό με σορτσάκι

Πολυαγαπημένο κομμάτι για την παραλία - και όχι μόνο. Άνετο και βολικό, ταιριάζει με μπικίνι και ολόσωμο. Με ένα πουκάμισο από πάνω δεν χρειάζεται καν να αλλάξεις μετά για τη βόλτα σου.