Είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσεις μια χρωματιστή τσάντα

Θα σου χαρίσει αισιοδοξία και... έξτρα στυλ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσεις μια χρωματιστή τσάντα

Η τσάντα έχει αφήσει εδώ και χρόνια τον καθιερωμένο ρόλο της ως πρακτικό αξεσουάρ και έχει γίνει κομμάτι που προσθέτει στυλ στην εμφάνισή μας - μάλιστα πολλές φορές βάζει στην άκρη και ολόκληρο το outfit! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί το υπόλοιπο look να εξαφανιστεί αλλά μια μοδάτη τσάντα να καταφέρει να διατηρήσει την αξία του και να μην περάσει στην... ιστορία της μόδας ως αδιάφορο.

κόκκινη τσάντα street style

Σχεδόν ξεχνάμε ότι τα αξεσουάρ χαρίζουν την απαραίτητη κομψότητα ακόμα και στις καθημερινές μας εμφανίσεις οπότε δεν πρέπει ποτέ να αμελούμε να τα εντάσσουμε στα looks μας. Όπως λοιπόν συμβαίνει με τα κοσμήματα (δες εδώ τις τάσεις του καλοκαιριού), αυτό ακριβώς ισχύει και με τις τσάντες, που φέτος έχουν την τιμητική τους σε έντονες αποχρώσει, και μάλιστα στα πιο φωτεινά χρώματα του ουράνιου τόξου (δες τις τάσεις στα χρώματα της σεζόν)!

Κοντές, ψηλές, ξανθές, μελαχρινές, αδύνατες, χοντρές, όλες καλές... λέει το λαϊκό άσμα και κάτι τέτοιο ακριβώς συμβαίνει και με τις τσάντες. Όσες και να έχουμε ποτέ δεν είναι αρκετές, αφού απογειώνουν και το πιο απλό σύνολο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν σαν κόσμημα και κάνουν μόνες τους fashion statement.

Βασικός κανόνας

Έτσι ο κόσμος της μόδας γεμίζει από τσάντες σε διάφορα χρώματα, υλικά, σχέδια και διακοσμητιοκές λεπτομέρειες, που δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε. Ο κανόνας εδώ είναι απλός: Φρόντισε να έχεις στην ντουλάπα σου τα κλασικά και διαχρονικά κομμάτια τόσο σε στυλ όσο και σε χρώμα και από εκεί και πέρα κάνε μια επιλογή με κομμάτια που ταιριάζουν στο δικό σου ύφος και στυλιστικό χαρακτήρα.

neon τσάντα street style

Από εκεί και πέρα εγώ οφείλω να σου τονίσω πως πρέπει να επενδύσεις σε μια χρωματιστή τσάντα και να την αφήσεις να φωτίσει τις καλοκαιρινές σου μέρες (και νύχτες!), να την φορέσεις τόσο με color blocking style όσο και με μονοχρωμίες, ενώ με τα κλασικά λευκά αλλά και μαύρα του καλοκαιριού ταιριάζουν ιδανικά.

Επίλεξε το μέγεθος που σε βολεύει αν και μια μικρή είναι must-have, γιατί μπορεί να μην χωράει πολλά στο εσωτερικό της, όμως θα λειτουργήσει "απογειωτικά" στο outfit, θα τραβήξει τα βλέμματα και ενδεχομένως θα κρύψει τις τυχόν αδυναμίες του.

Extra tip: Μην χρησιμοποιείς ποτέ φθαρμένες τσάντες, γιατί αλλάζουν άρδην όλη την εικόνα σου όσο προσεγμένη κι αν είναι.

Τρία βασικά χρώματα για να κρατήσεις το καλοκαίρι

κίτρινη τσάντα

Κίτρινη με αλυσίδα, €40,50, Doca

κόκκινη τσάντα

Kόκκινη, Tommy Hilfiger, €107, modivo.gr

ροζ mini bag

Ροζ mini bag, €19,95, Zara