Τα κοσμήματα που ξεχώρισαν στις πασαρέλες και θα γίνουν τα αγαπημένα μας όλο το καλοκαίρι

Είναι αυτά που θα απογειώσουν τα summer looks μας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα κοσμήματα που ξεχώρισαν στις πασαρέλες και θα γίνουν τα αγαπημένα μας όλο το καλοκαίρι

Μπορεί οι τάσεις στα κοσμήματα να μην έχουν κάθε χρόνο θεαματικές αλλαγές όπως στα ρούχα και τα παπούτσια, σίγουρα όμως υπάρχουν συνδυασμοί, χρώματα (δες τις τάσεις της σεζόν) και συγκεκριμένα κομμάτια (κλασικά ή πιο μοντέρνα) που έρχονται για να απογειώσουν και τις πιο απλές μας εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι θέλουμε να φοράμε όσο γίνεται πιο δροσερά και βολικά ρούχα λόγω της ζέστης, να είμαστε άνετες στις βόλτες μας στις διακοπές αλλά και στην παραλία, φροντίζοντας ακόμα να μην αλλάζουμε outfits, πηγαίνοντας από το πρωί ως το βράδυ παντού με beachwear looks.

Συχνά σκεφτόμαστε λοιπόν ότι είμαστε πολύ απλά ντυμένες και περνάμε απαρατήρητες. Χρειαζόμαστε κάτι που θα μας διαφοροποιήσει και θα μας κάνει ταυτόχρονα να ξεχωρίσουμε. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά τα αξεσουάρ που πρωταγωνιστούν εύκολα στο καλοκαιρινό μας στυλ. Μάλιστα είναι τόσο πολλοί οι συνδυασμοί και οι επιλογές, που μπορείς να έχεις διαρκώς νέα looks.

καλοκαιρινά κοσμήματα

Τα κοσμήματα αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι και η φωτογενής λάμψη τους τα κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπημένα σε όλες μας. Τα κολιέ (δες πώς θα κάνεις το layering το σωστό) ή ένα όμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια τραβούν πάντα την προσοχή μας και πολλές φορές μπορεί να ξεπεράσουν ακόμα και τα outfits που έχουμε επιλέξει.

Δες λοιπόν τα trends στα κοσμήματα όπως τα "αλιεύσαμε" από τις πασαρέλες, που θα σε συνοδεύουν όλο το καλoκαίρι (και την επόμενη σεζόν, επίσης) και άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη να φτάσει όπου σου... επιτρέπεται!

Μεγάλα σκουλαρίκια

μεγάλα σκουλαρίκια

Extra tip: Άφησέ τα να αναδειχτούν μόνα τους!

Αναμνηστικά μενταγιόν

αναμνηστικά κολιέ

Extra tip: Μπορείς να μπλέξεις πολλά μεταξύ τους, εστιάζοντας σε φιγούρες από παιδικά κομικ.

Layering με αλυσίδες

layering αλυσίδες

Extra tip: Πολλές και διαφορετικές ματαξύ τους είναι η καλύτερη επιλογή για έξτρα δόσεις στυλ.

Μοντέρνες πέρλες

μοντέρνες πέρλες

Extra tip: Προτίμησε εντυπωσιακά κομμάτια με πέρλες που συνδυάζουν και μέταλλο μαζί.

Πολύχρωμες χάντρες

χρωματιστά κοσμήματα

Extra tip: Αναδεικνύονται καλύτερα σε μεγάλους κρίκους αλλά και σε boho style κοσμήματα.