Emily Ratajkowski: Η "βασίλισσα" των crop tops

Eίναι sexy και δημιουργεί τα απόλυτα καλοκαιρινά outfits

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Emily Ratajkowski: Η

Kαλοκαίριασε για τα καλά και οι ζέστες είναι προ των πυλών, που σημαίνει πως τα ρούχα... λιγοστεύουν σιγά-σιγά και γίνονται όλο και πιο sexy. Στην κατηγορία αυτή φυσικά ανήκουν και τα πολυαγαπημένα crop tops, που τα βλέπουμε σε πασαρέλες αλλά και στο street style, από γυναίκες και μοντέλες που το καλλίγραμμο κορμί τους τούς επιτρέπει να τα αναδείξουν. Ανάμεσά τους και η πρόσφατα μανούλα (που δεν της φαίνεται και καθόλου!) Emily Ratajkowski, η οποία φόρεσε ένα σούπερ καυτό κομμάτι στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Δεν θεωρείται άδικα η "βασίλισσα" των crop tops, αφού τα φορά πολύ συχνά, αναδεικνύοντας τους γραμμωμένους κοιλιακούς της. Ωστόσο, εμείς οφείλουμε να ξέρουμε ακριβώς τι επιτάσσει η μόδα και το στυλ της νέας σεζόν S/S 2021 για να απολαύσουμε τις πιο όμορφες και μοδάτες βόλτες μας.

Η ίδια φόρεσε ένα τύπου bralette crop top με ένα τζιν παντελόνι σε παρόμοια απόχρωση, αφήνοντας πολύ λίγα στη φαντασία μας. Εσύ μπορείς να το συνδυάσεις με μια καρό μίνι φούστα, με το τζιν σου σορτσάκι (δες εδώ τα καλύτερα από το Zara), αφού και τα δύο αυτά κομμάτια θα κάνουν θραύση στους δρόμους της πόλης από εδώ και στο εξής.

Emily Ratajkowski με τζιν

Styling tips

Σου αποκαλύπτω τα βασικά μυστικά για να φορέσεις σωστά ένα κοντό μπλουζάκι, χωρίς να αισθάνεσαι άσχημα και χωρίς φυσικά το αποτέλεσμα να είναι κιτς. Γιατί το ζητούμενο εδώ δεν είναι μόνο να είσαι στη μόδα αλλά να το υποστηρίζεις κιόλας.

Διάλεξε το σωστό μήκος.

Η επιλογή του σωστού μήκους σύμφωνα με το σωματότυπο και το ύψος σου είναι το Α και το Ω για να μπορέσεις να φορέσεις σωστά τη συγκεκριμένη τάση. Στις περισσότερες περιπτώσεις ιδανικό μήκος για τους περισσότερους σωματότυπους είναι αυτό που αγγίζει τη περιοχή της μέσης.

Αγάπησε το ψηλόμεσο παντελόνι

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να πετύχεις το απόλυτο σύνολο είναι να ταιριάξεις το αγαπημένο σου crop top με μια ψηλόμεση φούστα ή μια ψηλόμεση παντελόνα. Ο συνδυασμός αυτός θα αναδείξει ιδανικά τη σιλουέτα και θα σου χαρίσει ένα αποτέλεσμα που θα είναι όσο αποκαλυπτικό πρέπει.

Διατήρησε “ήσυχο” το υπόλοιπο σύνολο

Διάλεξε τι θέλεις να τονίσεις στο σύνολό σου και προσπάθησε να διατηρήσεις ουδέτερα τα υπόλοιπα κομμάτια. Εάν το crop top σου δεν αφήνει πολλά στη φαντασία, μια σοφιστικέ midi φούστα θα αποτελέσει το ιδανικό ταίρι, ενώ ένα εφαρμοστό skinny παντελόνι ή ένα δερμάτινο σορτσάκι θα ταιριάξει αντίστοιχα σε μια πιο ήσυχη επιλογή.

Μην φοβηθείς να “παίξεις” με τον όγκο

Ίσως ένας λόγος που μέχρι τώρα το crop top ήταν μια τάση που απέφευγες διότι θεωρούσες πως δεν ταίριαζε στο σωματότυπό σου να ήταν οι λάθος συνδυασμοί. Εάν δυνατό σου σημείο είναι τα πόδια σου, προτίμησε ένα φαρδύ crop top που συνδυασμένο με ένα ψηλόμεσο skinny τζιν ή μια pencil φούστα θα καλύψει το “αδύναμο” σημείο σου. Εάν πάλι η κοιλιά αποτελεί το σημείο-ατού σου, διάλεξε ένα εφαρμοστό crop top και συνδύασέ το με μια flared φούστα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.

Θυμήσου το layering

Διάσημες bloggers από όλο το κόσμο καθημερινά το συνδυάζουν ιδανικά με oversized ζακέτες, αυστηρά blazer και σακάκια σε παστέλ αποχρώσεις. Θες να ξεχωρίσεις ακόμα πιο πολύ; Τότε μη διστάσεις να το φορέσεις επάνω από το λευκό σου πουκάμισο ή από ένα μπλουζάκι (δες εδώ την εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου με παρόμοιο look) και τότε όλοι θα σου ζητάνε στυλιστικά tips.