Φαίη Σκορδά: Βρήκαμε το sexy μπικίνι της που πρέπει να αποκτήσεις τώρα!

Είναι η μεγάλη τάση του καλοκαιριού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Βρήκαμε το sexy μπικίνι της που πρέπει να αποκτήσεις τώρα!

Όσες φορές κι αν την δεις, θα τη θαυμάσεις! Η Φαίη Σκορδά έχεις το στυλιστικό... χάρισμα -και το σώμα φυσικά-, στοιχεία που της επιτρέπουν να κάνει πάντα μοδάτες και to-the-point εμφανίσεις. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram παίρνει... φωτιά κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία, ειδικά με μαγιό, που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε για να βουτήξουμε με στυλ σε εξωτικές παραλίες και πρασινογάλαζες θάλασσες.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια του Πρωινού στον ΑΝΤ1 διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας (και όχι μόνο!) showbiz, οπότε δικαίως ό,τι κι αν επιλέξει να φορέσει της πάει... γάντι. Έτσι αυτήν τη φορά επέλεξε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού τόσο στο σχέδιο όσο και στο print του μαγιό.

Να σου θυμίζω εδώ πως η Φαίη προτιμά φωτεινά χρώματα και στα μαγιό της (δες τις φετινές τάσεις για να πάρεις ιδέες) και εμπριμέ μοτίβα τόσο σε ολόσωμα κομμάτια (δες εδώ πώς θα διαλέξεις το δικό σου με βάση τον σωματότυπό σου) όσο και σε μπικίνι, που της ταιριάζουν πολύ.

Φαίη Σκορδά μπικίνι

Η επιλογή της λοιπόν είναι ένα μπικίνι με πεταλούδες το οποίο φοριέται... ανάποδα (δες εδώ πώς θα υιοθετήσεις την τάση), το οποίο αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το μπούστο, ενώ το μικρό σλιπ με τα κορδονάκια θα απογειώσει τα καλλίγραμμα πόδια σου. Όπως ακριβώς και στη Φαίη! Μάλιστα, φρόντισε να το συνδυάσει με το ίδιο κιμονό, για μια σούπερ στυλάτη εμφάνιση στην παραλία!

Κορμί... λαμπάδα με σωστή διατροφή

Η Φαίη μπορεί να έχει κάνει δύο γιους, ωστόσο το σώμα της θυμίζει εύκολα... μικρό κοριτσάκι! Η ίδια φυσικά φροντίζει για να έχει και δεν αφήνει τίποτα στην... τύχη! Μια ισορροπημένη διατροφή είναι το μυστικό για να φορά από εδώ και στο εξής τα μαγιό της με... ψηλά το κεφάλι στην παραλία.

Το ημερήσιο μενού της περιλαμβάνει καφέ ή τσάι για πρωινό, 1 κούπα δημητριακά με γάλα, ενώ το μεσημέρι επιλέγει 90 γρ. κοτόπουλο, 1 κούπα μαρούλι και 1 κομμάτι cottage cheese. Με ενδιάμεσο σνακ 1 μπανάνα και 1 φρυγανιά ολικής άλεσης, η μέρα της τελειώνει με 1 φρουτοσαλάτα και 1 γιαούρτι... για το δείπνο. Το σημαντικότερο στη διατροφή της; Αποφεύγει τους κακούς υδατάνθρακες (ψωμί, ζυμαρικά, γλυκά), προτιμώντας πρωτεΐνη και λαχανικά σε όση ποσότητα θέλει – έτσι δεν πεινάει.

Tip: Μία φορά την εβδομάδα φροντίζει να καταναλώνει μια μικρή ποσότητα άπαχου μοσχαρίσιου κρέατος με ένα μπολ πράσινης σαλάτας. Πίνει 1,5 lt νερό τη μέρα και δεν καταναλώνει αναψυκτικά.

Βρήκαμε το μαγιό της Φαίης και το combo κιμονό

μπικίνι peace&chaos

Μπικίνι με πεταλούδες, €79, Peace&Chaos

* To ασορτί κιμονό είναι επίσης Peace&Chaos και κοστίζει €79.