3 ανατρεπτικοί τρόποι για να φορέσεις ένα oversized πουκάμισο

Εκκεντρικό και σούπερ στυλάτο αποτέλεσμα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
3 ανατρεπτικοί τρόποι για να φορέσεις ένα oversized πουκάμισο

"Με ένα πουκάμισο είσαι πάντα κομψή και μέσα στη μόδα" λένε οι ειδικοί του στυλ, αφού μαζί του μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά all-day looks. Ξεφεύγοντας από τα κλασικά, σκέψου έξυπνα και εκμεταλλεύσου ένα loose πουκάμισο για να το φορέσεις με τον πιο εκκεντρικό τρόπο, ξεχωρίζοντας στο street style.

Αντρική υπόθεση λένε είναι ένα φαρδύ πουκάμισο, ωστόσο με τον σωστό τρόπο θα το κάνεις να μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει μέσα από τις τρέχουσες τάσεις μιας πασαρέλας, ενώ θα πειραματιστείς κιόλας με συνδυασμούς που μπορεί να μην είχες καν σκεφτεί.

Η ιδέα είναι να πάρεις στα χέρια σου ένα φαρδύ πουκάμισο (γιατί όχι και του αγοριού σου), σε ένα μαλακό ύφασμα (βαμβακερό ή λινό), μονόχρωμο ή με ρίγες και καρό, και να το απογειώσεις με τρόπους που δεν έχεις σκεφτεί καν. Κάνε λοιπόν focus στις 3 προτάσεις μας και κάνε τη διαφορά!

Εκκεντρική φούστα

Μη σου φαίνεται περίεργο! Το πουκάμισο μπορείς εύκολα να μεταμορφωθεί σε φούστα και να απογειωθεί, κρατώντας το υπόλοιπο look σου σε ήπιους τόνους. Διάλεξε το πιο φαρδύ πουκάμισο που έχεις και πέρασε το κολάρο γύρω από τη μέση σου (όσο πιο λεπτή τόσο το καλύτερο!), δένοντας στη συνέχεια τα μανίκια στη μέση με έναν κόμπο.

πουκάμισο σαν φούστα

Άφησέ τα μετά να πέσουν χαλαρά εν είδει "πτυχώσεων" δεξιά και αριστερά. Επιπλέον μπορείς, αντί για το κέντρο, να δέσεις τα μανίκια στο πλάι σε φιόγκο, για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Φυσικά θα κουμπώσεις τα κουμπιά μέχρι κάτω, ενώ εάν το ύφασμα είναι διάφανο, βάλε από μέσα καλού-κακού ένα bicycle σορτς. προτίμησε να συνδυάσεις το outfit με ένα απλό T-shirt, για να αναδείξεις την ιδιαίτερη φούστα σου. Είσαι έτοιμη!

Έξω οι ώμοι

πουκάμισο με παντελόνι

Τώρα που μαύρισες κιόλας τι καλύτερο από το να αναδείξεις τους sexy ώμους σου με έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο! Φόρεσε το πουκάμισό σου όπως πάντα, απλώς κατέβασε τους ώμους και ξεκίνα να κουμπώνεις από το στήθος και κάτω. Στο τελείωμα δέσε έναν χαλαρό κόμπο και προτίμησε να το συνδυάσεις με ένα denim παντελόνι, για μια άκρως θηλυκή εμφάνιση. Εναλλακτικά, ρίξε κάτω μόνο τον έναν ώμο, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.

Ανάποδος... τύπος!

ανάποδο πουκάμισο

Το φανταζόσουν ποτέ αυτό; Ότι θα μπορούσες να βάλεις το κλασικό σου πουκάμισο... μπρος-πίσω; Κι όμως όλα γίνονται στον θαυμαστό κόσμο της μόδας! Θυμίζει εξώπλατη μπλούζα (όχι... ζουρλομανδύα) και μάλιστα πολλές το φοράνε διαρκώς στο street style, όχι όποια κι όποια αλλά διάσημες fashion bloggers! Άφησε στο πίσω μέρος ανοιχτά όσα κουμπιά επιθυμείς και φρόντισε να μη φαίνεται το σουτιέν σου, γιατί θα χαθεί όλη η μαγεία! Κάνε layering στα κολιέ σου στο πίσω μέρος, αφού πρώτα διαβάσεις εδώ πώς!